onsdag 21 mars 2018

Dagsovare

Maja njöt av solen i morse när jag kom hem efter jobbet. Jag var dötrött efter en natt med mycket spring, och somnade som en stock. Igår sov jag också tungt när telefonen ringde och ringde, insåg när jag yrvaken vaknade att Mathem stod vid dörren och ville lämna över mina varor, han fick möta en helt nyvaken Susjos i dörren kl 15.30!
Ikväll var det dags för IW, och jag saknade en del energi, men gjorde mitt bästa. Ledig i natt, och jag njuter varje sekund!

7 kommentarer:

BP sa...

Det är som sagt bara katter som kan njuta av solen på det sättet. Jo, en viss Susjos också för den delen, men hon brukar inte sitta inte vid soffan;-)

Bra att du sov som en stock. Då var det djupsömn, vilket är den bästa om jag har förstått det rätt. Hoppas du hade en morgonrock till hands när du mötte Mathems leverans;-)

Njut av en ledig natt nu och sov gott:-)

znogge sa...

Katter har verkligen en förmåga att njuta av solen! Hoppas du kan njuta av din lediga natt,¨

God torsdag!

Geddfish ♥ sa...

Jag beundrar verkligen nattarbetarna som måste sova på dagarna! Eloge!
Maja, mmm, så mysig.
Kram!

Ama de casa sa...

Fina Maja! Men du... Vad gör den där sladden där? ;-)

Hoppas du fick en bra ledig natt :-)

Ami sa...

Så mysigt det ser ut för Maja där i solen. Och jag förstår att du var trött efter en så jobbig natt. Hoppas du har kunnat slappna av nu när du haft en ledig natt!
Kram

kattiiiiss sa...

Ser skönt ut i solen!
Jag längtar efter våren nu men här kommer bara mer och mer snö.

Ditte sa...

Kan tänka mig att även maja njuter av solen. Antagligen du också. Bra att du kunde sova men jobbigt att vakna så häftigt.
BLir ju mycket med ett IW pass när du jobbat så mycket. Men rutin har du ju.
Sköt med en ledig natt.
Kram.