lördag 10 mars 2018

Mellofinal!!

Idag på promenaden så hittade jag den på plats utanför Friends Arena, där det kryllade av barnfamiljer som skyndade in för att få se genrepet!


Jag tog en promenad bland fåglarna vid Råstasjön istället...


Dessa hägrar är ett annorlunda inslag än vad jag är van vid.

Visst ser de coola ut!

Men nu till det väsentliga: kvällens tävling! Vem blir det svenska bidraget i Lissabon i maj?
Jag hoppas mycket på att Benjamin vinner, om inte han vinner så hoppas jag på Mariette eller John Lundviks ballad. Av någon konstig anledning har Felix visst blivit en favorit, men han hoppas jag inte vinner....liknar ju Portugals ballad från förra året!
Nu laddar vi för att åka på schlagerparty hemma hos schlagerväninnan, där vi blir runt 12 stycken som ser mello ihop, och tippar vinnare och förlorare...brukar bli jättekul! Må bästa man/kvinna vinna!!!

7 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Jag har ingen direkt favorit men Mendez (heter han så ) tycker jag är bra...Benjamin är väl ganska bra han med, men påminner lite om Michael Jackson när han sjunger och dansar och jag gillar inte när idoler påminner om någon kändis eller artist ;))...men må bäste man/kvinna vinna...NU KÖR VI !!
Kram

Ditte sa...

Jag hoppas på JOhn Lundvik eller Mariette. Benjamins bidrag gillar jag inte särskilt mycket. Lite "för mycket" Michael Jackson. Känns inte så äkta.
Kul att se . Och jag tror inte Rplandz kommer sist.
Trelvigt att ses på en schlagerkväll. Önskar er en rolig kväll.
Kram!

JaanaM. sa...

Att du tog dig ut på promenad idag. Oh!
Jag hoppas på att Mariette vinner. Min favvo frö kvällen!

BP sa...

Då är det nog första gången att du är ensam om att tippa kvällens final. Tänker på Ama som ju inte verkar kunna se finalen i Cervinia. Eller så låtsas hpn bara;-)
Önskar dig en toppen kväll. Å även om finalisterna verkar inte gå hem i stugorna som jag har förstått det, så har ni säkert jättekul:-)

Ama de casa sa...

Ha en riktig toppenkväll! Missade ju andra chansen, men ikväll ska jag kolla (om jag inte somnar efter veckans ansträngningar ;-) )
Har inte alls koll på låtarna, men jag hejar nog på John, Benjamin och Jessica (i den ordningen) :-)

Ama de casa sa...

När jag hade hört alla låtarna igen så var jag mer inne på att Mariette borde vinna, följd av Benjamin. Fast att hann vann är helt klart godkänt :-)

Anni sa...

Ja, där skrev du ju också om Portugals vinnarlåt!
Kom på att du undrade över yoghurten med passionsfrukt. Ja, den var väldigt god. Så god att den försvann så snart Lillhunken kommit hem - undrar hur?