fredag 16 mars 2018

DN.ÅsiktEn av mina yngsta kollegor har skrivit en sån bra debattartikel i DN, som jag bara måste få dela med mig av!

3 kommentarer:

BP sa...

Skrämmande läsning! Eloge till din unga kollega! En välskriven debattartikel som borde vara en ögonöppnare för bland annat politiker. Efter att jag följt din blogg i åratal så vet jag ju att Milla bara bekräftar det du skrivit om så många gånger. Vågar man hoppas på förbättring tror du? Eller är det kanske smartare att hoppa av som Milla har för avsikt att göra...

Steve sa...

Jag är man och har inga egna barn så därför har jag heller ingen nära erfarenhet av barnafödande. Det hindrar dock inte att jag känner ett obehag när jag läser din kollegas artikel. Jag menar, vad kan vara mera rätt än att satsa resurser där livet börjar.

Dock vill jag påstå att det egentliga problemet inte alltid är bristen på resurser vilket jag oxå tycker framgår av din kollegas artikel. Att "peka ut varandra" och låta " ord stå mot ord" tyder på andra brister i verksamheten.

PS Eftersom jag är uppväxt i Sollefteå så känner jag förstås extra för "BB-frågan".

Ama de casa sa...

Verkligen en dyster läsning, men väldigt bra skrivet! Hoppas det kan bli nån ändring innan ni alla ledsnar - det vore ju förfärligt med tanke på det viktiga jobb ni har!