måndag 17 september 2018

Det är måndag morgon....eh...nästan kväll igen

Ny vecka, som börjar med ett jympapass! Nu har jag gått igenom passet i vardagsrummet, hunnit koka linssoppa till middag. Idag fick maken åka kollektivt till jobbet, så att jag kan ta bilen till jympan ...hinner då få några minuter längre tid på mej hemma ,innan det är dags att cykla till jobbet! Let the new week begin!

7 kommentarer:

Annette sa...

Härlig start på veckan! Jag har inte hållit i något pass, men i dag red jag lektion som gjorde mig helt svettig så att jag måste byta om när jag kom hem. Och nu i kväll passade jag på att träna på gymmet när mina tjejer hade danslektion. Ingen linsgryta hos oss, tyvärr, men tack för tipset. Det tror jag att jag skall laga i morgon :) Ha en fortsatt fin kväll!

Steve sa...

Ständigt på G.

BP sa...

Din vecka började bra! Jympa inne när det är grått ute ger ju energy och bör dra massvis med motionärer.
Vilken gullig man du har som låter dig ta bilen. Det är äkta kärlek det:-)

Trodde du hade ditt första nattskift redan igår natt. Men som tur var så hade jag fel. En extra ledig dag för sig - skönt!

Önskar dig som vanligt en lugn natt!

znogge sa...

Det lät som en härlig start på den nya vecka! Skönt att du kunde ta bilen.

Kram

Ditte sa...

Full fart från start. Och sen lär du öka efter hand. Önskar dig en bra vecka och säkert blir det många som kommer till ditt pass i kväll. Ryktet sprider sig om en bra ledare.
Kram!

Ama de casa sa...

Ni kanske ska köpa den där söta jordgubbsbilen så ni har en varsin? :-) Nejdå, himla snällt av maken att ge dig extratid sådär. Finns det ingen möjlighet att byta till det F&S som ligger närmare? Men det kanske du inte vill...

Hoppas natten har varit lugn!

Ha en fin dag :-)

Ami sa...

Det lät som en bra start! Hoppas natten varit lugn på jobbet!