söndag 30 september 2018

Skyltsöndag


BP:s roliga skyltsöndag är här! Denna servett finns på Nya KS restauranger.

Smart toaskylt från nätet.

Så är det nog :-)

...ligger nåt i det!

Veckans ord i gemsweeklyword är NYCKEL, dessa nyckelpar, en i plast och en halv nyckel, finns på jobbet och hjälper till att öppna upp pappershållarna, och de får inte slarvas bort!

Tog fotot genom bilfönstret när jag åkte hem från jobbet senast, det blev lite suddigt, men texten syns väl?

Okey!

Ligger nåt i detta! Storasyster som jag är, haha!!!

Ibland så...

Avslutar med en disktrasa med Jan Stenmarks text på, min man köpte hela tre såna här! Han tyckte att den passade bra in här hemma hos oss, middag lagar jag ju sällan, fast det vete sjutton om jag dansar istället? Nåja, jympapass fixande har ju skett på vardagsrumsgolvet, så lite sanning ligger det väl i denna bild, haha! Roligt är att den nu också har kommit fram till Ama i Torrevieja, som samlar på just wettextrasor!

8 kommentarer:

Ditte sa...

Vilken rolig skyltsöndag! Och med lite "baktanke! Vettexdukarna gillas absolut. Och här finns flera favoriter. Jag har kanske tur i sammanhanget som inte har syskon . Har alltid kört eget race...
Kram och trevlig fortsatt söndag.

BP sa...

Hahaha! Här bjöd du på många skratt:-) Dessutom en toppen kombo med Sannas tema "nyckel". År riktigt impad:-)
Alla var skitbra, men "Whichever" är verkligen rolig och fyndig, liksom bilen du fotade. ASG där, bra fångat! Sedan tycker jag mycket om den med närminnet - stort igenkännande där;-)
Disktrasan är ju så himla kul. Såg den hos Ama. Så gulligt av dig att skicka en till henne!
Tusen tack för världens roligaste skyltning och länken:-)

Gerd ♥ sa...

Jag tänker på syskon. Jag har ju inga så jag har naturligtvis mina egna regler. Men så har jag fyra barn och det kan stämma till viss del där. Viss del, alltså.
Härlig skyltning alltihop, ingen mer nämnd och ingen glömd!
Kram!

Anki sa...

Haha ... vilket underbart inlägg och vilka roliga skyltar! Skrattade gott åt dem :) Syskonen och reglerna - stämmer faktiskt ganska bra på barnbarnen:)
Snyggt jobbat att få ihop en kombo med Sannas nycklar också!

Ama de casa sa...

Haha! Underbar skyltning och en snygg kombo också :-D

Bäst tycker jag ju självklart att den sista är - tack så jättemycket för den superfina wettexen!
Kram

Biggeros.blogg.se sa...

Närminnet brukar påminnas ibland och jag som trodde att jag var tjatig och upprepade mig. Wettextrasorna är jätte häftiga och du hittade många andra bra skyltar. Bra gjort!

Ami sa...

Bra skyltar! Syskonskylten stämmer absolut....jag är äldst :)
Kram

Paula sa...

Alltså nu vet jag inte vad jag ska kora för vinnare här! Kranbilen är för härlig, alt-under ctrl likaså, för att inte tala om Villfarelser, dem kan man skratta åt länge...
Den jag gillar minst är whichever...alltså himla fyndigt, men, vad jag inte gillar så mycket är att dela allmän toa med karlar. Framför allt inte på krogen. Dom är så sulliga gubbarna så man har ingen lust att sätta sig på toastolen direkt...
Tack för kvällens roligaste!