lördag 8 september 2018

Lördagsfeeling

I morse klockan 07.38 såg det ut så här på min gata. Just kommit hem med cykeln från jobbet. Natten på jobbet blev bra, hade "bara" en patient hela natten, som slutade med ett akut kejsarsnitt, men allt gick bra. I morgon är det val, ska hinna iväg till vallokalen när jag vaknat. Men har inte helt bestämt mej i de olika valen...inte lätt i år, eller ja...huvudsaken man värnar om demokratin!

6 kommentarer:

znogge sa...

Håller med om att demokratin är viktig så det är nästan lättare att veta hur man inte ska rösta!
'

Kram

BP sa...

Härligt med en sååååå lugn natt. Det händer då inte ofta. Man kan ju alltid hoppas att natt nummer 2 blir lika lugn...
Vi ska också gå och rösta imorgon - såklart! Annars förverkar man ju sin rätt att gnälla, eller hur!?
Har lika svårt som du att bestämma mig. Vet precis vilka partier jag INTE ska rösta på, men vem som ska få min röst... Har gjort alla valkompasser på nätet och fått tre olika "svar". Det blir nog taktikröstning för min del imorgon - tror jag.
Som sagt - önskar dig en till lugn natt:-)

Ditte sa...

Skönt med en lite lugnare natt. Jag har förtidsröstat, visst inte o jag skulle vara hemma i morgon. Och bra att man kan rösta olika i de skilda valen. Hade bestämt mig innan. Och jag hoppas att inte SD ska plocka röster. Får rysningar bara jag tänker på det.
Kram och natti.

Steve sa...

Skönt med en "lugn" natt ibland.
Jag har förtidsröstat. Som så många andra tycker jag oxå att det är lättare att veta vilka partier jag inte ska rösta på. Jag röstade i a f annorlunda än i det förra valet.

Ama de casa sa...

Skönt att det gick bra när det blev sådär akut!

Röstat har jag redan gjort, men det var alls inte självklart vem som skulle få min röst. Jag behövde dock bara fatta ETT beslut då jag bara får rösta i riksdagsvalet eftersom jag är utflyttad.

Ska bli väldigt spännande att se hur det går nu!

Ami sa...

Så skönt att natten blev lugn. Och så skönt att det gick bra för mamman med kejsarsnittet!
Kram