tisdag 25 september 2018

Teamtränarmöte

Idag var det dags för teamtränarmöte på NKS, vi passade på att gå runt och titta lite i våra nya lokaler, flytten närmar sig ju med stormsteg! De nya lustgasslangarna är tre till antalet...alltså som är kopplade till lustgasmasken, som jag inte fick med på bild!

Nya barnbord som vi måste lära oss...

En stor TV-skärm finns på varje rum där föräldrarna kan koppla upp sig på internet mm.

Något vi saknar är badkar där kvinnan kan ligga i varmt vatten under värkarbetet. Men en höjdare är i alla fall att det finns toalett och dusch på varje rum, idag finns det bara i korridoren för de flesta rummen på vår nuvarande avdelning.

Utsikt från en av rummen.

..och lite konst mitt i....
...och snart är denna dag slut, i morgonnatt är det dags att jobba igen...

8 kommentarer:

BP sa...

Låter WOW! Ser ut WOW! Men efter alla skandaler som NKS har varit med om hittills säger jag bara " I believe it when I see it". Har en känsla att du tänker precis samma sak, eller har jag fel...

Sov gott nu och vila imorgon. Det var en kort "semester" från jobbet den här gången...

Steve sa...

Modernt och fint så det förslår. Ja, frånsett utsikten då. När det nu satsas och byggs nytt borde de väl oxå fått med badkaren som ni saknar. Det är väl ändå ni i professionen som bäst vet vad verksamheten kräver. Den väl tilltagna budgeten hade säkert tålt några ytterligare badkar.

znogge sa...

Det kommer säkert att bli bra med nya lokaler. Hoppas bara att er blir smidigare än vårt röriga kaos. Modernt och fint ser det i alla fall ut och så skönt med egen dusch till rummet.

God morgon!

Susanne sa...

Härligt med nya fräscha lokaler.

Ama de casa sa...

Såg ju himla fint och välordnat ut där. Synd bara att dom har dragit ned på platserna...

Ha en finfin dag! :-)

Ami sa...

Det känns säkert skönt att komma till nya och fräscha lokaler, men förstår att det blir en del nytt att sätta sig in i!
Kram

Ditte sa...

Spännande med allt! Och mycket nytt att ta in. Lite mer komfort känns ju bra och hoppa också att allt det tekniska ska fungera och framför allt att arbetsmiljön ska bli bra.
Stor kram!

Geddfish ♥ sa...

Det blir säkert bra! Ser jättefint ut, fantastiskt med tekniken. Och så självklart att alltid ha tillgång till internet nuförtiden.
Tänk, när jag gick så länge med min sjuka dotter på Östra sjukhuset i Göteborg, vad hade jag att förströ mig med - jo, gamla veckotidningar.
Ha det så gott nu och kram! 💝