onsdag 26 september 2018

Onsdagsgöromål

Kom aldrig i säng i natt, hade så mycket att se igen på svtplay, Springfloden, Kroppshets, Arvinge okänd...klockan blev nästan 03 innan jag la mej. Får skylla mej själv att jag sov ända till 13.15 idag! Fast det är ju bra i och för sig, ska ju jobba i natt. Men hann inte städa lägenheten så mycket som jag hade tänkt! Tåg till Stinsen och körde mitt IW-pass ikväll, och döm om min förvåning när det var dubbelt så många motionärer där än vad det brukar, superkul! Missade bussen med en minut, så här sitter jag i en Uber-taxi på väg hem till Solna för att hinna duscha och äta innan jag nu ska vidare till jobbet!

6 kommentarer:

znogge sa...

Skönt att få sova ut rejält när du nu fastnade vid teven. Så roligt att det kom så många och kanske spelar det en viss roll att det inte är så fint väder längre. Då lockas man inte av att vara ute så mycket. Hoppas den kommande arbetsnatten blir bra.

BP sa...

Du börjar redan nu med att leva pensionärsliv;-) När du väl kommer dit förstår du att det liksom inte spelar roll när man lägger sig och när man går upp, jag lovar. Å efter den här långa och varma sommaren sitter "rutinerna" inne om du förstår vad jag menar;-)

Jättekul med gympasset och så många deltagare. Det måste helt klar vara dig och ditt pass de är ute efter:-)

Å du - lite svinn får man räkna mig. Tänker på taxin alltså;-)

Önskar dig en lugn och fin natt.

Ama de casa sa...

Låter lite stressigt där, men kul att det kom så många motionärer :-)

Ser att du passerar Victoria Tower och Kista C där - kända trakter för min del :-)

Hoppas natten har varit bra!

Steve sa...

Puh! Vilket tempo.

Ami sa...

Du håller verkligen igång :)
Hoppas natten blev lugn.
Kram

Susanne sa...

Populära instruktörer drar många deltagare :)