tisdag 19 mars 2019

Besök hos frissan

Äntligen var det dags att bli fin i håret hos Lotta igen! Ibland känns veckorna långa innan det är dags  för ett besök! Men när man gör slingor måste de gå ett visst antal veckor säger Lotta, så hon har lite utväxt att färga! Nu blir jag ju mer och mer gråhårig, så utväxten syns ju inte så bra.
Idag har jag och schlagerväninnan bokat om till ett annat hotell i Tel Aviv, så nu bor vi på samma hotell som tre av våra kompisar, kul!

7 kommentarer:

BP sa...

Skitsnyggt! Grått och grått, jag skulle nog kalla det blont;-) Det var nog den kortaste frisyren du visat upp här på bloggen. Å liiiite synkade var vi idag, för jag bokade tid hos frissan idag. 6 veckor är min limit om man säger så.

Vilket hotell har ni bokat i Tel Aviv? Antar att varken dina schlagerkompisar eller du tände på vårt hippa hotell som jag rekommenderade. Konstigt egentligen, för just Rock 130 hade varit perfekt för att ladda upp för ESC.

Go natt, kram och sov gott!

Ama de casa sa...

Det känns som du klipper håret varannan vecka eller så... Jösses vad fort tiden går! Snyggt blev det som vanligt :-)

Kul att ni kan samlas flera Schlagerentusiaster på samma hotell! Vilken fest ni kommer att få :-D

Ha en braig dag!

Geddfish ♥ sa...

Guuud, vad snygg du blev i håret! Du klär i lite kortare, du har så tjockt för övrigt. Jag gör också blonda slingor, då jag blivit mer och mer råttfärgad med åren från att ha varit superblond.
Åh, vad skoj att ha schlagerresan att se fram emot!
Onsdagskram!

Ami sa...

Jättesnyggt blev håret! Och kul att ni kunde boka om hotellet!
Kram

Steve sa...

Snyggt! Men,gråhårig? Blondin heter det väl.

Ditte sa...

Perfekt med en så bra frissa! Jättesnygg som vanligt.
Kul att ni bokat om hotellet i Tel Aviv. Roligare att bo där era kompisar bor.
Kram!

Paula sa...

Hej fina frun! Grått är snyggt, försöker framhäva det på egen hand med silvershampoo och "clour mask". Så härligt att veta att ni är på plats på finalen.