fredag 8 mars 2019

Genrep på g...

Magen mår bättre idag, värre är det med förkylningen, vaknade snorig och med halsont,men tror inte jag har någon feber. Halsen blir bättre med ipren, så nu tar jag det lugnt under dagen så jag orkar gå på genrepet ikväll på Friends arena. Det är också jag som har biljetterna till kvällens pre-party i stan, så jag får se till att orka gå dit också, en stund i alla fall!
Försöker tippa vinnaren på mello-appen, här är mitt förslag till de nio första, på plats 10 tippar jag Arvingarna, plats 11 Nano och sist kommer Malou. Personligen hoppas jag att vinnaren är John Lundvik, sen hoppas jag att Anna Bergendahl kommer tvåa och Lina Hedlund 3:a, men så blir det inte....jo, att John Lundvik vinner så hoppas och tror jag verkligen! Nu lite vila för att orka med kvällen.

6 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt att i alla fall magen är piggare. Och en god idé är ju att du vilar dig i form inför kvällen och givetvis morgondagens final. Jag har ju missat det mesta av mellon men får nog titta i morgon. Hoppas du orkar med lite party också.

Kram!

Geddfish ♥ sa...

Japp, det blir väl spännande med Mellon! Jag har varit en usel följare men dock lite grand. Får ha allmänbildning, ju.
Krya på dig! Kram

Znogge sa...

Skönt att magen är bättre i alla fall. Hoppas du orkar med kvällens aktiviteter som vanligt. Själv hoppas jag att John Lundvik vinner men övriga placeringar har jag inga synpunkter på.

Kram och god fredagskväll!

BP sa...

Läste på Aftonbladet att det är ånga som vill se John Lundmark som vinnare. Som tvåa ville många ser den unga killen.
Hursomhelst mår du bättre. Magont är mycket värre att "ignorera" än en förkylning, för den kan man ju liksom "kurera" med passande drinkar på pre-partyt.
Enjoy!

Ama de casa sa...

Skönt att du mår bättre - hoppas att förkylningen gav med sig också innan det var dags för genrep och party.

Jag har typ nollkoll. Men fortsätter nog att heja på Lina Hedlund. Minns att jag gillade den jättemycket när den framfördes :-)

Hoppas att nätet här på sjukan kommer att klara av att visa Schlagerfinalen på datorn bara...

Susanne sa...

Såg på Insta att du var på genrepet :) Hoppas ni hade en riktig skojig kväll.