måndag 18 mars 2019

Måndagsjympa

Glömde lägga ut bilder från vår lunch igår på Ulriksdals trädgårdscafé. Förutom smörgåsar fanns det soppa och vegetariska grytor, och en uppsjö av desserter. Visst var det sjysst av dem att ge oss lunchbuffén gratis, när de missat att informera oss om att afternoontea buffén var inställd.  Julklappstipset om Afternoontea fick jag av kompisen Y , som gjorde samma sak med sina döttrar och svärsöner förra söndagen, men då var den inte inställd!

Maken smakade både sötpotatisgrytan med ris, smörgås och dessert!

En liten del av det stora dessertbordet.

...och mera blommor!



Idag har jag varit trött, skönt var det då att få maten levererad till dörren.

Det blev bananpannkaka till lunch med hallon och mango.
Jag är fortfarande lite snuvig, men mår mycket bättre, så ikväll körde jag mitt jympapass, och det gick bra!

5 kommentarer:

BP sa...

Japp, Ulriksdals trädgårdscafé levererar. Deras rätter är riktigt bra. Vi är speciellt förtjusta i deras soppor faktiskt! Å gratis för er är ju ännu "godare" såklart:-)

Kul att du mådde så mycket bättre att du till och med kunde köra gympan. Hoppas dock att du är ledig åtminstone en dag till. Du vet det där med återhämtning;-

Ama de casa sa...

Så mycket gott! Chokladkakan så suverän ut, och den där nötkakan bakom verkade spännande. Sen såg jag att det var en nöt- och fruktkaka på bilden efter och då blev den inte lika intressant - torkad frukt i bakverk är jag inte så förtjust i. Men jag tar absolut en bit av chokladkakan innan ger mig av härifrån ;-)

Skönt att du är piggare!

(Nu tar jag en tugga av kakan, tack så mycet! :-D )

Ami sa...

Så mycket gott det fanns att välja på :)
Och skönt att du känner dig piggare!
Kram

Ditte sa...

Roligt att se mer från er lunch på Ulriksdals trädgårdscafé. Var där ganska ofta förr och både fikade och åt lunch. Tycker om miljön. Och på den tiden var jag bilburen så det var enklare att ta sig dit. Även min pappa med kraftig Alzheimer tyckte om en utflykt hit och att vandra runt i trädgården och bland växterna.
Och roligt att det blev denna brunch/lunch kompensation i utbyte mot det inställda "afternoonteet".
Så skönt att få maten hemlevererad.
Önskar dig god bättring och ta det lite lugnt så att inte hjärtat slår bakut.
kram!

Znogge sa...

En väldigt god och bra kompensation får jag säga men en rättmätig sådan. Nu får ni dessutom göra ett återbesök vilket absolut inte är fel.

Kram