söndag 10 mars 2019

Rätt låt vann och skyltsöndag

Vi prickade in att se vinnaren i Lidköping, men han var verkligen överlägset bäst! John Lundvik får vi se i ESC i Tel Aviv!

Igår var det då dags för stor Schlagerfest i stan. Jag hade laddat med Ipren,Alvedon och näsdukar.

Det är ju även skyltsöndag i dag som BP håller i (den 200:e gången, stort grattis BP för att du fortsätter med den roliga utmaningen!), så lite skyltar ska smygas in. Jag satt vid Luleå-bordet, för såklart hade vi tippning vid alla bord.

Här syns några vid Luleå-bordet. I bakgrunden sjunger Lisa Ajax på storbildsskärmen.

Den hemliga gästartisten var Jan Johansen,som sjöng alla sina mellolåtar.


Vi fick samma vinnare på vår fest som på Melodifestivalen!

Jag ändrade min tippning lite , men inte blev det många rätt inte. Fast det viktigaste är ju ettan, och den prickade jag ju in!

BP, nog hette det "genrepet" vi var på i fredagskväll, det ser ut som det på biljetten i alla fall? En bra skylt blev det i alla fall.
Idag skiner solen i alla fall, men det är kyliga vindar...inte riktigt vår  ännu!
Jag håller mej inne idag och kurerar min jobbiga förkylning, igår kväll orkade vi inte så länge på festen heller, gick därifrån redan vid midnatt,och det är tidigt för att vara oss,haha!! Det har varit en tuff vecka med skidåkning och så schlagerhelg på det! Nu behöver Susjos vila, så vikarie är ordnad till jympapasset i morgon, och som tur är så dröjer det några dagar till ,innan jag ska jobba!

9 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Haha, för sista skylten! Jag vaknade också kränkt, vaknade ju till snö igen, suck men så är mars.
Fina färska skyltar och bästa låten vann. Mina döttrar och min ena svägerska hängde med i Melloappen, de hade jättekul, var och en på sitt håll. Messenger är toppen också.
Krya på dig, kram!

Ama de casa sa...

Härlig schlagerfest och härlig skyltning :-D Förstår om du måste vila upp dig nu ett tag, det har varit hektiskt :-)

Krya på dig rejält och snabbt nu!

Mias Mix sa...

Det är tufft att vara schlagerdrottning :) En förkyld sådan dessutom... Så roligt ni måste haft ändå och vad roligt att du fick träffa John Lundvik i Linköping. Vila och krya på dig nu!!
Ja Linda sa det på Charles 3-årskalas förra helgen. Världen är liten. Kram

BP sa...

Hahaha! Jo, det var en tuff vecka, nästan tuffare än några nattpass på jobbet;-) Bra att du har några dagar på dig att kurera dig och sova ikapp.
Toppen aktuella skyltar på mello-firandet! Bara två rätt av tolv är dock underkänt - hahaha:-) Men du prickade i alla fall in vinnaren.
Sista skylten skrattade jag gott åt. Men idag behövde jag inte känna mig kränkt och hånad;-)

Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

Ditte sa...

Tur att du har den grundkondisen du har med denna rejält intensiva vecka. Men roligt har du haft och det kan ju hjälpa till att du nu får acceptera att vila dig i form ett par dagar. Schlagerfesten verkade jätterolig och med full fart där också.
Jätteroliga skyltar från schlagerfesten. Och festen är ju skyltar i sig. Jag tyckte det var rätt artist och rätt låt som vann men det fanns fler jag gillade.
Sista bilden - ja så känns det.
Krya på dig!
Kram!

Paula sa...

I dina två blogginlägg har jag fått mer Mellofeeling än någon annanstans! Jag hade inte sett delfinalerna, men igår tittade även jag. Höll på Hanna o Liamoo, men tyckte även vinnaren var grym. Han har rätt energi och glädje på scenen, vem kan inte gilla honom? Coolt att bli fotade med vinnaren? Du skulle kunna göra hur många album som helst med bara schlagerfolk! Ja jag såg väl någon skylt emellanåt, men blev för starstruck för att reagera. Fast lite reagerade jag, på den ynkliga mackan. Förlåt, men den såg inte så välfylld ut....

znogge sa...

Att rätt låt vann verkar ovanligt många vara överens om denna gång. Visst var låten bra och Lundvik är en duktig artist. Han kan säkert göra ett gott jobb i den internationella tävlingen!

Kram och ha en bra start på veckan!

Steve sa...

Jag följer inte Mellon, men tittade faktiskt på finalen i lördags. En rätt medioker tillställning och en urusel TV-produktion. Förstår dock att det är betydligt festligare att vara på plats. Håller med dig om att rätt låt vann.

Åke sa...

Jag har ju följt dig nu ett tag nu och förstått att du gillar melodifestivaler... men att åka till Luleå!?!?! Om du inte flög hår lång tid tog det dit för dig? Men skyltar har du 👍 Jag tittar inte på mello ofta... Jo när Idolen Micke Rickfors var med såklart 👌 såg kanske två förtävlingar för att dottern var här i år... och finalen är väl inte värd med pappa 😢 Jag har ingen susning vem som vunnit liksom... Men jag förstår att det är show på plats. Men hur lång tid tar en final? Jag har varit på Gladiatorenrna hör i Sundvall då arbetskolegan Malin deltog det var tre omtagningar inför varje tävlingsgren... tror det tog 8 timmar för ett program. Men Gry var gallant. Jag fick tillfälle att träffa hon på en krog nogon vecka efteråt och fick en fin pratstund med henne och till slut sa hon: Har du någon telefon? Så tog hon den och knäppte en selfie på oss 🤗 En fortsatt trevlig vecka nu och krya på dig. Själv går jag på pencilin, och fick order idag att vila veckan ut...