tisdag 12 mars 2019

Date i Vällingby

Så var det dags att besöka syster i Vällingby och fylla på hennes kyl och skafferi,vi fick lite rester över från vår Järvsö resa också, som tjejerna tyckte att min syster skulle få, och visst blev hon glad för både bröd,ost och smör. Sen bjöd jag henne på lunch på Kaanans kulturcafé; en god grön ärtsoppa med bröd och goda röror till.  Men jag blev inte så långvarig i Vällingby, den envisa förkylningen gör mej trött, så jag åkte hem och sov. Försöker nu få in en vikarie till mitt IW-pass på Friskis i morgon, och hoppas att jag kan börja jobba i morgon natt.

5 kommentarer:

Ditte sa...

Vilken fin omtanke! Och fullt förståligt att du blir trött, Din förkylning har suttit i ett tag och du har ju inte direkt vilat dig i form. Passa på nu att vila innan jobb drar igång för du har ju inte direkt ett jobb dä rdu kan ta det lugnt.
Krya på dig.
Kram!

BP sa...

Tycker du är så otroligt omtänksam mot din syster. Ja, inte bara du utan även dina Järvsö-kompisar. Det gör mig varmt om hjärtat faktiskt. Det är så sällan nuförtiden att man tar hand om familjemedlemmar som har det sämre ställt. Du är fantastisk!

Under alla år jag följt dig har du nog aldrig sjukskrivit dig på jobbet, som jag minns alltså. Hoppas du klarar nattpasset imorgon.

Krya på dig kram från Täby!

Ama de casa sa...

Så snällt mot systern din - eloge till både dig och skidvännerna!

Hoppas du mår bra idag så att du grejar att gå till jobbet. Synd att den har hängt med dig på ledigheten, förkylningen.

Ha en braig dag!

Ami sa...

Verkligen fint av dina vänner att de också tänker på din syster!
Kram och krya på dig!

Susanne sa...

Du är så himla omtänksam och även dina vänner.
Kryakram