måndag 29 april 2019

Förberedelser

Sådär ja, nu börjar jag sakta men säkert komma in i rätt dygnsrytm, fast det var svårt att vakna till i morse. Lite saker måste inhandlas till resan på onsdag, så en tur ner till MoS blev det idag. Passade också på att prova lite sommarkläder, dessa fick följa med hem. Resväskorna är uppe från källaren, men har inte börjat packa ännu. Måndag betyder jympa, så det blev tåget mot Sollentuna och en promenad till Stinsen. Ovanligt många motionärer denna vackra vårkväll. Maken hämtade mej efter passet, vi åkte hem och hämtade Maja, hennes kattlåda och mat och åkte till yngsta sonen med flickvän till deras andrahandslägenhet i närheten av Östermalms IP. Nu får hon bo där medans vi är borta, och jag tror hon kände igen sig, hon bodde där när vi var bortresta i november. I morgon måste vi börja packa!

5 kommentarer:

BP sa...

Härligt med att kunna hämta upp resväskorna och kunna fundera på vad man ska ta med sig till Gran Canaria. Så jag förstår inte riktigt varför du ser så allvarlig ut på bilden;-)

Kläderna som fick följa med hem var aningen - hur ska jag säga det - tråkiga. Du är ju en färgsprakande tjej, så det valet är liksom inte du om du förstår vad jag menar. Hoppas du inte är sur på mig nu. Är ju alltid ärlig som du vet.

Ama de casa sa...

Vad härligt att det är så nära nu! Lycka till med packningen och ha en fin Valborg :-)

Ditte sa...

Vad trevligt med en förestående resa. Och alltid kul med lite nytt på klädesfronten.
Perfekt för Maja att bo hos yngste sonen med flickvän och tryggt för er.
Lycka till med packning och jag önskar er en jättefin resa och en
trevlig valborg.
Kram

Znogge sa...

Vilka snygga vårkläder så jag hoppas du kom till skott. Katter har en förmåga att känna igen sig så Maja kommer säkert att ha det hur bra som helst.

Kram och trevlig Valborg!

Laura Antonio sa...

Hej vänner, jag heter Laura Antonio från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb. Jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mitt liv bara igår morse. För några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt kontor, läste jag en kommentar publicerad av en dam från Madrid sa hon att en man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad och försök att kontakta samma Dr.Oduduwa för brådskande lösning för att återställa tillbaka mitt brutna äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag får omedelbart svar från oduduwa email
han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. Han efterfrågar både kärlekspartners bildbild och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att Oduduwa lanserade kärleksspelldelen aktiverad, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han var känner mig väldigt ledsen, jag förlåter honom och tackar honom för att han kommer tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man hem hem för att träffa mig och våra två underbara barn, idag äter vi gärna middag tillsammans och delar trevliga stunder. Jag är så tacksam och tacksam för Dr.Oduduwa, stor kärleksspell, som återställde tillbaka min lycka i livet. Jag rekommenderar gärna honom för alla som går igenom liknande kärleksrelaterade problem eller äktenskapskris.
Oduduwa Love Spell-delen arbetar snabbare än väntat inom två sekunder, det tar tag och det finns inga biverkningar. här oduduwa personlig kontakt: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Love Spell böner fungerar "mer bättre och snabbare omedelbart resultat för desperata och bestämda individer som försöker återställa sin kärleksförhållande kan snabbt kontakta Dr.oduduwa har brådskande hjälp att lösa följande livsproblem, ...
* Magic spell-del till WIN GAMES (lotto vinnande spel)
* Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
* Stava charm att skilja din kärlekspartner
* Kärlek stava charm att locka ny kärlek
* Love Spells Win-Back Ex älskare
- Traditionella rötter och örter läker blodcancersjukdomar, botemedel mot högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
WhatsApp mobil .: +79268011965