onsdag 17 april 2019

Två nätter gjorda...

I natt fick jag helt andra arbetsuppgifter än vad som är vanligt för mej. Hade hand om BB-patienter och sjuka gravida kvinnor. Hade fullt upp hela natten, och utan hjälp av underbara uskor som hjälpte till med amningsbekymmer och ta blodtryck och prover, och även kollegor som hjälpte till , så hade jag inte klarat det, och då hade jag "bara" hand om fyra kvinnor!  Så skönt att gå hem i morse, och såklart blev det övertid, inte hinner man rapportera  på bara 15 minuter som vår överlappningstid är på morgonen, galet lite!

Hade ingen lust att åka till Friskis när jag vaknade och köra ett IW-pass, men det var nog det jag behövde, få ur lite frustration över jobbet rent mentalt, och få röra på kroppen. Utanför vår port är det nyplanterat, det livar upp! Livar upp gör också en ledig kväll här hemma, nu ska vi äntligen börja se den omtalade nya svenska serien på Netflix "Störst av allt", har läst boken som är skriven av Leif GW Perssons dottet Malin Persson Giolito. Har redan slumrat lite i soffan, men vaknat till nu, får se om jag lyckas hålla mej vaken! 

4 kommentarer:

Ditte sa...

Vilken natt! Och fint att ni ändå var fler som kunde hjälpas åt. Men som vanligt för lite personal...Om ledningen ändå kunde tänka även på arbetsmiljön. Men icke! Att sedan någon ens tänkt tanken att en rapport ska sek på 15 minuter. Ja, den kan inte själv ha jobbat här.
Kan tänka mig att det ändå blev bra med ett IW pass för att rensa både knopp och kropp.

Vad gäller "Störst av allt" har jag läst boken som jag tyckte var jättebra. Så jag nöjer mig med den. (Har inte heller Netflix)
Kram!

BP sa...

Att du orkade ta dig till F&S efter den natten är beundransvärt måste jag säga. Förstår din frustration. Men ni verkar vara ett otroligt sammansvetsat team som ställer upp för varandra. Det är ju positivt åtminstone. 15 minuter överlämningstid är ett dåligt skämt, helt klart.

Här har den självutnämnda trädgårdsgruppen också planterat plantor/blommor idag, men jag har inte kollat resultatet än.

Hoppas du höll dig vaken när du kollade serien, men med Netflix kan du ju återuppta tittande när du känner för det. Inte dumt alls.

Sov gott sedan om du inte redan gör det!

Ama de casa sa...

Men vilket stressigt jobb du har, låter helt galet med den korta överlappningstiden också!

Hoppas du sov gott - fast först efter att programmet var slut :-)

Vi ses väl på Blåkulla?

GLAD PÅSK!

znogge sa...

En intensiv natt med andra ord men vilken tur att du hade kompetenta kollegor till din hjälp.

Jag har läst boken men inte sett serien så det är kanske dags att slå till på den.

Kram och ha en fin skärtorsdag!