måndag 8 april 2019

Måndagsfeeling

Jamen det låter väl kul! Å jag är i alla fall ledig på förmiddagen...å schlagerkompisen också. Sagt och gjort, medans jag satt i väntrummet och väntade på att få komma in till min audionom så bokade jag biljetter! Kul!

..mindre kul var att nya och kanske en anings bättre hörapparater ( audionomen trodde det inte var någon större skillnad ,förutom bluetooth sammankopplat med mobilen direkt utan streamer som jag har nu)... skulle kosta mej  runt 27380kr just nu, men om jag väntar tills jag får nytt bidrag från landstinget så får jag dem 6000kr billigare...och då måste jag vänta ett och ett halvår till, för det måste gå 4 år mellan bytena. Så jag får väl vänta då...

Trött tröttare tröttast....idag var det inte heller kul att gå upp för min bokade tid på förmiddagen hos audionomen. Känner ju av nattpassen i kroppen. Så jag kröp helt enkelt ner i sängen på eftermiddagen för att orka åka till Friskis ikväll och köra jympa. Jobbar en hel del i april, men har istället en hel del ledighet att se fram emot i maj, så det är bara att bita ihop. I kväll är jag ledig, och i morgon ska jag sova så länge jag kan, ingen klocka ska väcka mej, hurra!

7 kommentarer:

Ditte sa...

Kul med detta schlagerevent. Och lika bar att passa på att boka när inbjudan kommer.
Jättetrist att det ska kosta så mycket för ny hörapparat. Men ska man betala så mycket ska den också vara rejält mycket bättre. Däremot tycker jag att bidraget borde vara högre än 6000 kr. Minst hälften av nypriset vore mitt förslag.
Skönt att du kan sova utan klocka som ringer i morgon. Säkert väl behövligt efter alla nätter och en del dagar.
Fint med mer ledighet i maj. Ja, att bita ihop blir det till att göra.
Kram!

BP sa...

Grattis till bokade biljetter till Studio Eurovision. Där hör du och väninnan hemma såklart:-)

Det första jag tänkte är "hudlöst". Helt otroligt att något som är "naturligt" för en person utan denna handikapp ska kosta en förmögenhet. Otroligt. Förstår inte. Fy f*****************n säger jag bara.

Förstår att du kröp ner i sängen efter ditt "morgonpass" hos audionomen. Du missade inte nåt. Noll grader och stormbyar. Hoppas ditt pass inte saknade motionärer i det vädret.

Sov långt och gott inatt!

dianasdrömmar sa...

Hoppas du får sova riktigt länge :)kram Diana

Znogge sa...

Bidraget borde vara högre än så för att kunna höra så bra som man bara kan borde vara en rättighet. Men tyvärr...

Kram

Ama de casa sa...

Skoj att ni lyckades knipa åt er biljetter! Kanske får vi se dig i TV igen då :-) Fast jag kan inte minnas att dom visar så mycket publikbilder i det programmet?

Oj vad dyrt! Men om dom inte är så mycket bättre nu så kanske det har kommit betydligt bättre modeller när dom där fyra åren har passerat. Man får försöka tänka positivt när det är som det är...

Hoppas du snosar och sussar gott precis just nu då, och många timmar till :-)

Ami sa...

Det var mycket pengar. Trist att du måste vänta så länge för att få förnyat bidrag :(
Kram

Steve sa...

Kul med TV-inbjudan för dig som är så Mellointresserad.
Mindre kul med hörapparaterna, men det är business på alla områden. För så mycket pengar så borde det vara en garanterad förbättring.
Snart är sköna Maj kommen och du kan njuta av din välförtjänta ledighet