söndag 21 april 2019

Skyltsöndag

BP: roliga skyltsöndag idag, och eftersom det är flaggdag idag så blir det först en bild på hur en förlossningsbricka kan se ut hos oss, alltså det goda fikat som de nyblivna föräldrarna får efter förlossningen, med flagga och allt!

---så lite skyltar från nätet....

...det här är en favorit i repris, passar bra i dessa påsktider...

---även denna tror jag är en repris, en kul sådan!

Vi blev bjudna på påskägg av ledningen på jobbet, men hann knappt smaka något. Jag och mitt team var upptagna av en förlossning,som slutade med en sugklocka. Hux flux var klockan 04, och det var inte många timmar kvar att jobba!

Cyklade hem genom kyrkogården som vanligt, och stannade vid skådespelarens Björn Granaths grav.

Lite gott vill man äta när det är påsk, till middag blev det en tonfiskbit, mums!

Sista skylten visar oddsen just nu i ESC 2019, ser ut som att Sverige ligger bra till.
Nu strax dags för natt nr 3....

8 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Fina skyltar. Den första är speciell. Så fint har det inte alltid varit vid en förlossning. Men mina två senaste blev bra, dock utan flagga. Aldrig har väl kaffe och smörgås smakat så bra!
Ha en bra jobbnatt igen! Påskdagskram.

Paula sa...

Hej du glada nattarbetare! Fikabrickan såg underbar ut, den är gjord med kärlek helt klart! Epidural till hönsen, jo jag kluckar och skrattar, det skulle se ut det...och nog kan man ju undra varifrån ordet kejsarsnitt kommer ifrån. Från Caesar om man tänker på det engelska ordet, men vad i himlens namn har han med det hela att göra? Vilket bryderi detta blev då. Men du som är i yrket borde väl ha ett bra svar? Tonfisken såg delikat ut, många år sedan jag smakade färsk tonfisk, går inte att få tag på här på vischan. Påsk-kram

Ditte sa...

Vilken trevlig och smakfull bricka med flagga och allt. Jag vet att jag drack champagne när jag blev mamma till våra döttrar (tvillingar) på Sri Lanka och grät så att tårarna hamnade i glaset...
Kul internetskyltar. Skrattade nog mest åt hönsgården. Hade inte sett någon av dem tidigare. Hoppas du tog hem lite godis från det fina ägget när du nu inte hann smaka på arbetstid. Det fanns många godbitar där...KOm just på att jag inte alls ätit något godis i påsk. Alltså vad gäller sötsaker.
Kul med oddsen i Esc. Och att Sverige ligger bra till. Kanske har du börjat nedräkningen till avresa.
kram!

Klimakteriehäxan sa...

Tack för ett kvällsfniss - åt hararna! Min skylt är denna söndags minsta, tror jag.

BP sa...

Alltså den frukosten efter en förlossning var helt otippad. Otroligt fint och som sagt helt otippad. Hoppas att det inte är du och dina kollegor som får göra den - också...

Så ni får också bautastora ägg med påskgodis på jobbet. Men du gillar ju inte sådant så;-)

Tonfisk - mums! Ingen traditionell påskmat hos dig heller ser jag. Lammstek med potatisgratäng samt sill och gravad lax verkar vara totalt ute. Inte mig emot! Vi satsad på asiatiskt själva:-)

När vann Holland ESC senast? Är ju inte så insatt, men det måste väl vara flera decennier sedan, eller!? Du som har järnkoll vet säkert.

En toppen skyltning som alltid hos dig. Tusen tack för den och länken:-)

Ama de casa sa...

Wow! Vilken frukost! :-)

Du är verkligen en fena på att hitta skyltar på nätet - skrattade gott åt alla :-D

Såg BP-s kommentar och funderade lite. Undrar om inte 1975 (året efter ABBA) var senast som Holland vann med Ding-dinge-dong? Googlade och så verkar vara fallet. Då såg ju till och med jag vinnarna det året då Teach-In kom och uppträdde på Skellefteå Folkets Park :-D

Hoppas du fick en braig natt!

dianasdrömmar sa...

Den där brickan..godaste ever efter ett marathonpass :) kram

Anni sa...

Jamen just det, jag måste ju lyssna igenom bidragen till ESC! Holländarna brukar ju vara bra, älskade t ex Anouks bidrag som var alldeles för bra för tävlingen. Har lyssnat en hel del på henne sedan dess, hennes videor på Youtube är väldigt starka!

Och så önskar jag att mina förlossningsbrickor hade varit sådär fina på gamla Karolinska - de var betydligt enklare på den tiden.

Kram!