lördag 6 april 2019

Mary Kay

En galen natt på jobbet, jag var på akutintaget, och det bara vällde in kvinnor hela natten., några kunde åka hem igen,men en del var tvungna att läggas in.  Fullt i stan, och det blev så illa att en familj väcktes som skulle hem på morgonen, men fick åka hem mitt i natten ,för vi behövde rummet! Vet att det hänvisades till Västerås i natt. Man blir lite orolig för hur det ska bli i sommar!!  Cyklade hem i morse genom kyrkogården och dök på den här fina gravstenen med tillhörande bänk....

Var tvungen att ha klockan på ringning, för idag skulle jag få besök av en kompis som säljer Mary Kay produkter. Dumt nog har jag i natt lovat en kollega att ta hennes natt som nu kommer, för hon var bortbjuden på kalas, så jag ska iväg och jobba i natt med, men istället slipper jag en lördag längre fram! 

Fick lära mej rengöring av ansiktet från grunden...

..och prova en ansiktsmask, bli inte rädda nu!

Jättekul att få prova nya produkter, och såklart kunde jag inte låta bli att handla, ja inga läppstift, utan ska nu bli duktigare på att rengöra mitt ansikte, återfukta och så prova foundation! Häpp!
Nu ska jag vila en stund innan det är jobbdags igen!

4 kommentarer:

Ditte sa...

Skönt nu att det är cykelväder och fint att kanske varva ner på vägen hem.
Vilken fin gravsten med bänk du passerade på hemvägen.
Kul att få lära sig mer om detta att ta hand om din hy. Hade aldrig hört talas om detta märke men kul att du testade och blev nöjd. ( Använder oftast produkter från Clinique och de har fungerar bra.)
Önskar dig en lugnare jobbnatt i natt.
Kram!

BP sa...

Ja, situationen på ditt BB bådar verkligen inte gott inför sommaren. Att ledningen aldrig lär sig...
Gravstenen var verkligen annorlunda och de gjutna skorna är ju riktigt originella.
Varningen om bilden med ansiktsmasken kom aningen sent;-) Mary Kay produkter känner jag mycket väl igen. En kollegas syster som säljer produkterna bjöds in till mitt jobb och fick demonstrera. Hon sålde som smör i solsken.

Hoppas extranatten blir mindre galen nu!

Ama de casa sa...

Jag fattar inte hur dom tänkte när dom MINSKADE antalet platser på NYA Karolinska???
Sen kom jag alldeles av mig... GAAHHH!!! Inte är det väl Halloween nu??? ;-) :-D

dianasdrömmar sa...

Mary Kay är bra, du kommer älska Marina, jag funderar på att bo där igen i sommar, hoppas ni tog ett rum med havsutsikt, magiskt att vakna upp till :) kram