lördag 11 maj 2019

Lördagspyssel

Idag var det städdag på landet, men jag hade inte tid att följa med . Maken och äldsta sonen åkte upp. Idag var det dags att shoppa det sista inför resan på måndag. Så det blev en tur till MoS, och då blir man hungrig, så lite sushi fick följa med hem.

Mera mat blev det ikväll , sonen följde med maken hem efter städdagen på landet, och med sig hade de ett pizzakit med ingredienser!  Vilken mysig kväll vi fick!

Ikväll var det dags för Studio Eurovision igen på svt, vi stannade aldrig kvar för den tv-inspelningen, men ser att vår schlagerkompis Fredrik blev intervjuad, kul!

7 kommentarer:

BP sa...

Så u gjorde precis samma sak som vi. Köpte sushi hos Noori, eller hur!? Mums! Det gör vi faktiskt ganska ofta - oooops;-)
Härligt att du slapp städa på landet (tackar för det antar att du sa;-) ) och kunde köpa det sista som behövdes inför äventyret i Tel Aviv. Ni är rätt tidigt ute tycker jag, så ni kanske får chansen att erövra staden en aning. Hoppas det! Du fick ju en himla massa tips av mig. Du kommer inte att ångra dig att utforska Tel Aviv utanför ESC. Troligen kommer du inte återvända till staden som är helt underbar, så passa på! Å ta massa med pengar med dig samt har mycket pengar på ditt konto;-) Israel är som sagt inte billigt!

BP sa...

Me again: Usch, så snabbt jag var här - igen... u = du; antar jag ska det vara. Japp, jag borde korrläsa mina kommentarer INNAN jag skickar iväg dom;-)

Ama de casa sa...

Mmm... Gott med sushi!

Jag har tittat på halva första delen av programmet och sett dig klart och tydligt :-) Jag trodde det var en inspelning av det där "inför"-programmet du var på. Där man spelar upp alla länders bidrag och betygsätter, men så var det ju inte alls. Ett trevligt program som jag trodde att kanske Anders till och med ville se. Det ville han inte ;-) Men jag visade dig i alla fall :-D

Ha en bra resa nu!

Znogge sa...

Vilken bra dag på alla vis! Härligt med resan för nu närmar det sig med stormsteg...

Kram

Ami sa...

Sushi är alltid gott och likaså hemgjord pizza. Det var längesen jag gjorde det så tack för tipset :)
Kram

Ditte sa...

Tror det var klokt att välja MoS framför städdagen. Måndag närmar sig med stormsteg och klart att du måste vara både beredd och laddad inför resan till Tel Avi. Så roligt!
Sushin ser jättegod ut och att sedan slå till på hemlagad pizza till kvällen tillsammans med man och son låter bra det också.
Studio Eurovision hoppade jag över eller snarare missade det....
Önskar dig en fin söndag.
Kram

Geddfish ♥ sa...

En kanondag för dig, ser jag. Smaskens. Och så förberedelser för Tel Aviv, spännande!
Ha det gott, kram!