söndag 5 maj 2019

Puerto Rico dag 4

 Idag är det internationella barnmorskedagen, så börjar med en tårta som första bild idag! Sen en bild från morgonens joggingtur, det var tungt idag, men känns så skönt efteråt, och frukosten smakar extra gott! Idag var en ovanligt molnig dag, men det var bara skönt, och framåt eftermiddagen så kom solen. Mellan kl 12-13 är det Happy hour i baren, maken var ute på en power walk just då, så det blev alltså 2 glas Sangria för mej, för här betyder Happy hour: köp 2 betala för en! Åt en lunchmacka på balkongen idag, och hade sällskap av en duva hela lunchen, som försvann så fort mackan var slut.
En skön eftermiddag med sol på balkongen, mycket läsning, lyssnat en del på ESC-bidragen...badat i vår bubbelpool, medans solen glittrat så fint och gjorde solkatter. Härlig temp i luften , bara en anings kyligt på kvällarna med c:a +18 grader. Ikväll provade jag på de goda kanariska små potatisarna med mojo till förrätt, och igen valde jag tonfisk till varmrätt, den är bäst hittills av varmrätterna tycker jag. Proppmätta gick vi ner en sväng till centrum, men all sol och tidiga mornar gör oss trötta på kvällen...ja kanske en del god dricka också ;-D

3 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! All sol och tidigare morgnar gör er trötta! Sluta med tidiga morgnar då;-)
Minns potatisarna med mojo, och de är ju såååååå goda - mums! Å vad menar du med aningen kyligt på kvällarna´? Antar att du inte vill byta ut 18 grader mot 6 grader (om man har tur) här hemma.

PS. Visst var man piggare på kvällarna för 20 till 30 år sedan;-) DS.

znogge sa...

Så härligt ni har det! Happy hour är verkligen inte fel, speciellt inte i baren ;-)

Kram och ha det gott!

Ditte sa...

Låter som en riktigt bra semester med blandade trevliga och goda ingredienser.
Härliga och lockande bilder!
Ha det fortsatt bra!
Kram!