söndag 12 maj 2019

Skyltsöndag

BP:s skyltsöndag som jag missade förra veckan när jag var på Gran Canaria, men idag kommer jag igen. Börjar med en trevlig skylt som informerar om att i morgon är det dags för Eurovisionsäventyret detta år!

Så lite skyltar från nätet...

Nu börjar ju maj rätta till sig, värmen är på väg....

Känner igen den här skylten, den har säkert varit med förut!

He-he....

Snyggt jobbat!

Till sist ...vilka 10 går till final från semifinalerna i året ESC? Jag har tippat lite som ni ser.
Resväskan är nästan färdigpackad, i morgon är det dags...mot Tel Aviv! 

10 kommentarer:

Åke sa...

Klart du ska på din schlagerfestival :) Männen med magarna var ju kul... tycks mig se titt som tätt att så är modet i sommar ;)

Paula sa...

Vilket hektiskt liv du lever, jag blir nästan utmattad bara av att läsa om det. Å andra sidan är det mycket kul grejer och då tankar man väl också positiv energi samtidigt. Ha de nu så gott där långtbortaiTelAviv-landet, om nu inte Sverige tar hem det så undrar jag lite vilka bidrag du annars gillar? Så en härlig schlagerresa önskar jag dig! Kram

Ditte sa...

Börjar med att önska dig en härlig resa på alla de sätt. hoppas du hinner blogga lite på plats men annars när du är hemma igen. Så roligt att komma till Tel Aviv. Har varit där två gånger men då ingen direkt schlager, annat än den vi nynnade på.Men mycket fest var det. Minns det tydligt.

Kul skyltar och jag skrattade åt alla. Och att maj hitintills varit inställd här har jag noterat. Spritskylten känns igen. Kreativ!

Kul att se om dina tips går in vad gäller ESC. Jag ar bara hört Sveriges bidrag och tycker det är bra.

Njut och ha det allra bäst.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Åh, herregud, knappt nederstigen från Gran Canaria, så bär det iväg till Tel Aviv!!!
Ja, iofs lite känner jag av aktivismen själv.
Kuliga skyltar denna veckan, haha.
Kram!

BP sa...

Jaapp, nedräkningen har verkligen börjat hos dig. Å om jag minns rätt så går flyget till Tel Aviv väldigt tidigt och kräver att ni är på Arlanda tre timmar innan. Men vad gör det när ett sådant äventyr väntar på er.

Japp maj var verkligen inställd i år, men jag tycker nog att SMHI sände aprilvädret i repris;-)

Så himla roligt att du tänkte på Skyltsöndag idag och du mitt i packningen tog dig tid att lägga upp ett bidrag. Tusen tack för det och länken:-)

Ha ett bra flyg till Tel Aviv, där många överraskningar lär vänta på er, bland annat säkerheten och en himla massa soldater med automatvapen. Vi vande oss efter en kvart sittandes på tåget från flygplatsen till Tel Aviv.

Mias Mix sa...

Härlig skyltning! Avocadogubbarna var kul :) Hoppas ni får det helt underbart i Tel Aviv. Men det tvivlar jag inte på. Kram

Ama de casa sa...

Haha! Rolig skyltning igen här hos dig :-)

Ser fram emot härliga rapporter från Storschlageräventyret! :-D

Ami sa...

Haha, avokadobilden var ju klockren :D
Ha en toppenresa!
Kram

Annette sa...

Haha, vilka roliga skyltar! Men så kul att resa till Tel Aviv och se Eurovisionfinalen! Vi får gäster på lördagen och ser finalen med våra vänner, som vi gjort de senaste åren. Jag måste börja lyssna på låtarna, jag har kommit av mig sedan de tog bort panelen med proffstyckare med fantastiska Thomas Lundin i spetsen. Det blev så mycket sämre de sista åren innan de tog bort panelen helt. Måste kolla så att de inte börjat med den igen och jag har missat det :o
Trevlig resa, håller koll på vad du har för dig på Instagram! Kram

Znogge sa...

Önskar er en riktigt trevlig resa med härliga dagar i Tel Aviv!

Kram