lördag 18 maj 2019

Tel Aviv finaldagen

 Idag var det en behövlig vilodag vid poolen , sen ner till stranden för att ladda om inför kvällen som vi tillbringade på Euroclub och såg finalen på storbilds-tv . Ack vilken besvikelse det blev att inte Sverige kom bättre än 6:e plats, när han ledde efter juryrösterna !! Så knäckande!! På vägen hem nu på morgonen så mötte vi en till besviken artist : ryska Sergej, som också hade en bra låt och ett fantastiskt framträdande! Nu är klockan kvart i sex på morgonen, och snart ska vi åka hem igen, men först några timmars sömn!
 Vid poolen
Klockan närmar sig 6 på morgonen och det är dags för nån timmes sömn innan det är dags för att packa och åka hem efter helt tokiga underbara dagar i ESC bubblan i Tel Aviv! Vilken morgonvy från vårt hotellrum!

3 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ja nog blev det ett snöpligt slut för Sveriges del efter den rafflande juryröstningen! Men att komma på sjätte plats är ju inte så illa det heller.

Ha en bra hemresa nu då, och sen får du väl vila upp dig lite på hemmaplan :-)

Ditte sa...

Jag hade hoppats på Sverige förstås och tycker nog John Lundvik var bäst. Gillade extra mellanaktsnumren med de olika artisterna som vunnit. Men Madonna hade ju helt kunnat utgå. Så trist. (Och med lapp för ena ögat. Lite Moshe Dayan inspirerat.)
Förstår att ni hade en fantastisk kväll.
Vi tittade på vårt hotell i Köpenhamn tillsammans med en massa andra gäster från olika länder. Och även där tyckte de flesta att Sveriges bidrag var bäst. Ja, inte holländarna. Och en del danskar var kluvna liksom några norrmän.
Ha det fortsatt bra och välkomna hem.

BP sa...

Ja slutet var verkligen snöpligt igår eller rättare sagt i morse. Hade finalen i bakgrunden på datorn medan jag bloggade. Tyckte hela upplägget av showen var annorlunda och nydanande. Bra gjort Tel Aviv! Omröstningen var dock alldeles för utdragen. Så med tanke på tidsskillnaden mellan Tel Aviv och Stockholm förstår jag att ni nu är ganska så möra. Men vilket fantastiskt äventyr ni varit med om. Hoppas du har en vilodag imorgon och behöver inte jobba natt direkt.