torsdag 16 maj 2019

Tel Aviv Semi 2

 Dags för semifinal nr 2! Började med att träffa Sveriges John Lundvik tillsammans med melloklubben på hans hotell, har fina foton därifrån , men har inte kunnat ladda ner dem till bloggen.
På em var det dags för nordiskt pre-party, en härlig tillställning i Jaffa-området med fantastisk god mat och dryck, massor med glada människor och schlagermusik . Sen var det dags att åka till arenan, och vilken show det blev! John var magisk på scenen tillsammans med sin kör The Mamas! Men nu är vi trötta, klockan är nu halv tre...det blir en ovanligt tidig kväll för oss...men i morrn ska vi få jobba för melloklubben, så vi måste vara ”lite” pigga!!!
5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Kan bara upprepa: Att ni orkar! Jag är djupt impad av det tempo ni klarar av att hålla - fortsätt med full fart framåt :-D

Ska bli kul att få se alla bilderna sen (eller kanske inte ALLA, gissar att det har blivit en hel del allaredan ;-) ) när du är hemma och har lite mer lugn och ro igen :-)

Susanne sa...

Är nog lite avund trots att jag inte är något mello-fan, men de där festerna skulle jag gärna gå på ;)

Ditte sa...

Förstår att ni har roligt! Fortsätt med det. Och en hel del musik och schlager antar jag ingår i roligheterna.
Önskar er ännu en härlig dag fylld av fest och glädje.
Kram!

Znogge sa...

Jag var ju på lägerskolan och missade rubbet men förstod att det gick riktigt bra för Sveriges bidrag!

Hoppas ni har det riktigt härligt!

Kram

BP sa...

Vilken resa ni gör! Helt underbart att följa dig och väninnan på bloggen. För jag skulle aldrig orka med ert tempo. Kul att det gick bra för Sverige:-)

Fortsätt och njut!