tisdag 14 maj 2019

Tel Aviv tisdag

 Ja jösses, hur ska jag sammanfatta den här dagen? Vi har en fantastisk utsikt från vårt hotellrum på 15:e våningen, börjar med morgonvyn. En superbra frukostbuffé , saknar bara lite salami och skinka...
Sen gick vi ner till strandpromenaden och började gå mot”  Expo” där vi kunde ta ut våra ackrediteringspass, den promenaden gör vi inte om ...i 30 graders värme och den tog några timmar...med pitstop på vägen! Så nu har vi redan skavsår. Men så vackert det är här!!! Ikväll tänkte vi se semi 1på Eurovillage, men där var så mycket folk, så vi hamnade på en bar istället . Tippade 9 rätt av 10 vidare ikväll, missade Vitryssland, trodde att Ungern skulle gå vidare. Avslutade kvällen på Euro fan cafe , där vi dansade och träffade lite kända och okända vänner
...träffade John Lundvik på gatan idag precis när vi åt vår ”Shawarma”, önskade honom lycka till på torsdag, men nån selfie blev det inte. Senare under kvällen blev det en selfie med Måns Zelmerlöw med fru istället!

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ja, jösses vilken dag! Fantastiskt tippat - du kan din sak :-)
Ha det fortsatt underbart!

Ami sa...

Ser att ni har det underbart :) fortsätt med det!
Kram

Ditte sa...

Vilka upplevelser! Och jag förstår att ni har det jättebra. Tel Aviv har jag besökt ett par gånger, dock inte i schlagersammanhang men stan var väldigt rolig även utan.
Tack för rapport och härliga bilder.
Njut och ha det allra bäst.
Kram!

BP sa...

Vilken utsikt! Å vilka helt underbara bilder från ett underbart Tel Aviv! Å återigen lyckades ni får en groupie med en kändis. Suveränt, förstår inte hur ni gör:-)
Ja, maten är ju kosher i Israel så du får klarar dig utan skinka och salami - hahaha! Testa en "Falafel kebab", gärna på Carmel marknad. Du har aldrig ätit något godare, jag lovar.

Kollade var Eurovillage ligger - i Charles Clore Park enligt en sajt jag hittade. Å då vet jag precis vilken promenad ni gjorde. Vi fortsatta till och med till Jaffa. Så japp, det är några timmars "körning". Men vi var ju där i Oktober, och då var temperaturen nere i 23-24 grader. Se vandringen som ett sätt att förbättra/bibehålla solbrännan från semestern nyligen;-)

Fortsätt njuta!

PS. Busservicen i Tel Aviv är utmärkt och billig. Man kan till och med fortfarande betala med mynt - tror jag. DS.