torsdag 30 maj 2019

Torsdagsgalenskaper

Efter en lång härlig sovmorgon så började vänner fråga mej på messenger om det verkligen var jag som ville ha deras telefonnummer, och så var det inte, utan nån har helt enkelt "hackat" mitt konto på instagram!!! Jag har anmält kontot och berättat för instagram att jag blivit "hackad", och nu är kontot borta. En del av mina vänner hade också hunnit lämna ut sina telefonnummer då de trodde att det var jag! Vad får man ut av att "hacka "någons konto? Trist i alla fall!

Dagen fortsatte mycket trevligare, jag och min man promenerade helt enkelt in till stan via Hagaparken , tyvärr lite blåsigt och ingen sol, men inget regn i alla fall! 

Hamnade på Belgobaren där jag gjorde mej förtjänt av en "Leffe".

Vi tog tåget hem till Solna och hade tänkt gå hem och laga middag, men vi svängde istället till vänster vid stationsutgången och hamnade på MoS! 

....och gick in på Klang Market där vi åt middag istället! Jag åt en supergod  "Salmon bowl" som förutom lax ,mango, sojabönor,wakame, picklad rödlök också innehöll glasnudlar och färsk koriander som jag älskar!!!

Det blev en trevlig ledig torsdag, som också är Kristi Himmelsfärdsdag, vilket vi helt glömt bort...det märktes på vår promenad in till stan att fler än vi var lediga idag! Men till skillnad från de flesta som fortsätter att kanske vara lediga hela helgen, så är vi laddade nu för att båda två jobba i helgen! 6 kommentarer:

BP sa...

Fy f****n så less jag blir om jag läser om allt hackande av konton. Du kanske har råkat ut för samma person som Ditte. Otäcktoch hemskt helt enkelt.

Å visst blåste man nästan bort idag. Du och jag som är så smala och tunna;-)

Vilket smart beslut att ta en Leffe, som jag faktiskt bara druckit några gånger i Tel Avis, tror det eller inte. Och sedan ta en "Salmon Bowl" på MoS. Klang Market finns vid Hornstull, men restaurangen har inte hittat till Täby C än, trots att MoS och Täby C har samma ägare.

Önskar dig och din man en lugn och fin helg! Uppladdningen var det då verkligen inget fel på:-)

http://kraka.moah.se sa...

Det är så trist med hackande av konton. Fick mitt FB hackat och tog bort det ett halvår. Men nu är det inte ett dugg roligt att vara tillbaka.
På Insta får jag mängder av följarförfrågningar från okända. Naturligtvis har de onda avsikter för varför skulle de annars vilja titta på en 60plus-tants bilder...

Ama de casa sa...

Men fy tusan för att bli hackad på det viset! Trist... Hoppas du får tillbaks ditt konto i ohackat skick.

Leffe är inte dumt det! En av dom öl som är goda trots att dom är rätt alkoholstarka :-)

Ha en fin jobbhelg!

Znogge sa...

Så irriterande när någon hackar ens konto men det finns en idiot till allt. Dumt nog accepterade jag följarförfrågan men när frågan om telefonnumret kom blockerade jag kontot direkt.

Tur att dagen tog sig och blev riktigt god och trevligt. Koriander, det klarar jag dock inte av.

Kram och ha en härlig fredag!

Ami sa...

Vilken härlig dag ni fick, förutom att någon hackat ditt konto - Usch så arg man blir :(
Kram

Ditte sa...

Så f-d jag blir över detta med att konton ska hackas . Förtar så mycket och till vilken glädje. Har ju lite liknande med min blogg, ja mängder av andra har samma problem , men vet nog inte om det. Vi hamnar på sidor där vi inte ska vara. Bl.a nogot som heter Bloggportalen är bas för att bloggar hamnar där de inte ska vara. Det finns de so prenumererar på alla deras bloggar samt hämtar info från svensk press och alla används i oseriösa sammanhang. I stort sett hopplöst att få stopp på detta. Ingen ansvarig finns att kontakta.
Hoppas nu du får ditt konto tillbaka men visst förtar detta så mycket.

Skönt att du ändå fick en fin torsdag med både Leffe och god middag samt en stärkande promenad.

Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!