lördag 4 maj 2019

Puerto Rico dag 3

 Får inte nog av denna vy från balkongen, det är så vackert! I morse var det dock lite molnigt, och med tunga ben gick jag en bit uppför den långa backen hem till hotellet i morse efter min morgonrunda, har lite träningsvärk i benen nu! Efter den molniga förmiddagen så kom solen fram ur molnen, och det blev varmare igen. Lunchen intog vi i baren idag, jag njöt av den spanska omeletten med aioli till, och sangria. Bubbel både i glasen och i vår pool på balkongen blev det efter poolhänget idag. Dagens förrätt  till middagen gillade jag skarpt : buffelmozzarella!
Ikväll orkade jag följa med maken ner till centrum och pianobaren, skön musik och goda drinkar... och en hel del engelsmän verkar också gilla att besöka denna ö!!! ;-D
Sista bilden visar att det finns gott om taxibilar om man skulle behöva det!
7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det verkar inte gå nån större nöd på er :-) Träningsvärken är ju självförvållad också... ;-)

Ha det fortsatt superbra!

Barbro Johansson sa...

Hej skulle vilja veta vad hotellet heter som du och din bor på nu är sugen på en resa senare i år å vill gärna bo i Puorto Rico och helst ett hotell med fin egen terrass som ni nu har eftersom jag har pzoriasis och vill sola först några dagar så att utslagen läker det gör det av sol.
Tack på förhand
Hälsningar från ett kallt Luleå haglat i natt

Ditte sa...

Ni ser ut att ha det fortsatt bra. Minns att det gånger jag varit i dessa trakter har molnen skingrats senare på förmiddagen och skönt är ju det.
Härligt hotell som verkar ha "allt". Dessutom gångavstånd till byn. Ler när jag ser alla hotell här. Var på plats i här 1972 och då fanns det två hotell, båda just vid stranden. Inga taxibilar utan mamma och jag liftade till byn Arquineguin och till Puerto Mogan.(I P.M. fanns inga hotell alls)
Önskar er fortsatt njutbara dagar.
kram!

BP sa...

Ser att ni njuter för fullt, underbart! Å vilken vacker utsikt från ert rum - läckert!
Å av alla joggingturer samt "bergsbestigning" till hotellet lär du få några extra muskler alldeles gratis;-) Fortsätt och njut!

Susjos sa...

Hej Barbro! Ja, Puerto Rico är verkligen underbart! Vi bor på Servatur Casablanca , och valde våning 4 för att få en större balkong. Hotellet är fantastiskt med supergod frukostbuffé , men man kan också laga sin egen frukost på rummet om man vill. Vi åker med Ving som har detta hotell. Ha det så bra!

Paula sa...

Vilken läcker omelett säger hon som är äggoman. Med aioli, det måste jag testa...Jag tycker att vänner och bekanta är just där du är lite hela tiden, tror ni löser av varandra. men skönt låter det och ser ut, onekligen! Njut vidare!

Barbro sa...

Tack för svar hälsningar. Fint i PR vi varit där en gång för längesedan men längtar åter. Bra då vet jag vilket hotell vi skall kolla på
Barbro J i Luleå