onsdag 7 oktober 2020

Vilken onsdag!

Började dagen med teamträning och läkarna "flossade" loss till vår quiz-tävling som vi började med, lättade upp stämningen inför vad som komma skulle!
Efter träningen mötte vi upp kollegorna som satt på hotellet mitt emot jobbet "Carolina Tower" där de börjat med en fördrink ( och vissa faktiskt checkat in ) innan kvällens middag på Cliff Barnes...ser ut som de gillar bubbel, haha!
Några av våra läkare följde också med och firade av vår kollega som flyttat till Järbo (utanför Sandviken) och alltså slutar hos oss.
Jag åt deras torskrygg som smakade gudomligt gott.
Sen, hux flux stod alla samlade och sjöng för mej och två kollegor till som har fyllt jämnt, och ska fylla jämnt (de blir bara 50 år...) 
Jag blev överväldigad och paff, vår ledning brukar "bara" gratulera vid 50 år, då med en blombukett, kollegorna har nu samlat ihop till presenter till oss alla, jag blev alldeles varm i hjärtat! 

 Tårarna var nära när jag läste kortet jag fick från mina kollegor. Vilken överraskning! 

Sen blev det musikquiz, som var svårt, inte så mycket schlager. Men kunde hjälpa till med "Ola Magnell" och "Jan Johansen" i alla fall, jag gick dock innan svaren kom. Måste ju packa inför morgondagens resa! (vilket jag inte börjat med och nu är klockan snart tolv! )

Orsakullan undrar idag : 7. Hur klär du dig under hösten?  I varmare kläder, tunna täckjackor och ikväll blev det "falska "skinnbyxor och skjorta. Faktiskt så är det fortfarande varmt ute trots regnet idag.

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Kul inledning på teamträningen och vilken härlig uppföljning med festligheterna!
Så fint med sång och presenter och kortet var ju hur bra som helst! Jag blev nästan lite tårögd här med när jag läste det, mycket rörande.

Ha en fin tripp nu! :-)

Äventyret framtiden sa...

Till och med jag blev riktigt rörd över hyllningarna du fick! Så välförtjänta!
Ha det toppenfint ! <3

Ditte sa...

Så roligt! Vilken kväll! Och vilket minne även detta blev.
Så fina hyllningar! Kan förstå att du inte kunde hålla tårarna tillbaka.
Önskar dig nu en fin resa.
Ha det allra bäst.
Kram

BP sa...

Sådan teamträning är alltid välkommen. Så kul att ni alla gick till mitt gamla stamställe Cliff Barnes där jag ätit många, många gånger. Kul att det finns kvar.
Vilken rolig överraskning till dig och de två andra som nollade. Å tjejerna kunde inte ha beskrivit dig bättre. Det ÄR du. Varenda punkt stämmer:-)

Znogge sa...

Vilken härlig kväll och så en resa på det! Kan väl inte bli mycket bättre :D

Kram

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Men du hur fint, jag blir alldeles rörd här vilket firande :). Måste verkligen vara så att du har helt fantastiska kollegor och vänner där på din arbetsplats. Sedan grattis :D.

Paula sa...

Oh så härligt när man bjussar på sig själv, sånt gillas skarpt! Och håller förstås med om texten på kortet, och tidlös är du sannerligen trots nollningen.