tisdag 15 augusti 2023

Hemresedag

En dag för tidigt bestämde vi oss för att lämna "landet", samma dag som lilla familjen skulle åka hem. Vi fortsätter semestern på hemmaplan, har lite aktiviteter framför oss och behöver också förbereda oss för den stundande resan söderöver! Men innan vi började städa stugan och gäststugan så var det fotboll som gällde i morse! Tyvärr tog sig inte Sverige vidare, Spanien var helt enkelt lite bättre. Samuel ville leka med sina bilar under matchen, och charmade helt enkelt farfar, så han fick sitta i hans knä och leka med bilarna.

När vi åkte hem så kom regnet, nu har det regnat en hel del under kvällen, men semestern fortsätter!
 

6 kommentarer:

BP sa...

Lika bra att åka hem och ha roligt i Stockholm. Utbudet är ju aningen större än i Roslagen om man säger så;-)
Visst har det regnat och åskat "lite" här i Täby, men det är fortfarande 18 grader ute och i skrivande stund har det slutat regna. Helt okej, om jag får säga så.

Ja, Sveriges drömmar om ett guld har krossats än en gång. Men som jag skrev på bloggen - varför inte bara medge att Spanien var bättre idag???!!! Efterspelet med att gnälla på domaren och/eller skylla på den svenska målvakten vid 2-1 - vad är poängen?

Vi är i alla fall bättre än USA, Tyskland, Frankrike, Japan med mera. Och vi har bara 10 miljoner invånare...

LillaSyster sa...

Så skönt att ha en resa att se framemot =)

Anna i Portugal sa...

Semestern vill en ha fint väder, men så blir det ju sällan i Sverige :) Så det ska bli kul att se vart er resa går och vad ni hittar på där.

Znogge sa...

Tyvärr har vädret ställt till det en hel del men ni har ändå kunnat njuta av sköna dagar. Dessutom så har ni en resa att se fram emot vilket absolut inte är fel det heller.

Kram och god onsdag!

Ditte sa...

När nu lilla familjen åkte så kan jag förstå att det kändes helt ok att åka hem. Ni har ju haft fina och "goda" dagar tillsammans.
Och Stockholm i sig erbjuder ju hur mycket som helst.
Kul med en resa. Och perfekt att variera ledigheten med lita av varje.
Lite snöpligt med matchen men jag tycker nog att Spanien var bäst här.
Kram

LillaSyster sa...

Det stämmer bra, vi har hittat varandra här i bloggvärlden. Tidigare bodde vi lite närmre varandra. Då Anki flyttade från sitt hus för några år sedan så kontaktade hon mig och undrade om jag ville ta över lite av hennes fina trädgårdspynt. Sedan har vi träffats några gånger. Alltid lika trevligt.