lördag 18 november 2023

Familjelördag

Som jag sett fram emot denna lördag, familjemiddag med killarna, flickvänner och inte minst att få träffa barnbarnet Samuel. Men tyvärr fick lilla familjen ställa in kvällens middag då äldsta sonen blivit sjuk, såååå typiskt! 
Men som tur var yngsta sonen och hans flickvän friska, så vi fick en trevlig middag här hemma i alla fall.
Jag lagade en lasagne som gick åt...
Först lite bubbel, Samuel får dock vänta på sina presenter som farfar köpt på Gran Canaria.
Kladdkaka med grädde till efterrätt. Vi fick en sån trevlig kväll, men visst saknade vi lilla familjen.
 

8 kommentarer:

znogge sa...

En mysig kväll ändå men så trist att det blev sjukdom i den lilla familjen. Jag vet hur det är och vi är luttrade minst sagt men det kommer fler tillfällen.

Kram

BP sa...

Alltså jag bara ÄLSKAR presenterna din man köpte till Samuel. Det står KÄRLEK i versaler på dom. Nästan så han själv vill leka med flygplanet och bilen, jag menar din man alltså;-)

Otur med äldsta sonens sjukdom. Har är nog inte ensam. De flesta verkar vara sjuka just nu, även om det inte alls kändes så när jag besökte Täby Centrum idag;-)

Lasagne är en rätt jag aldrig lagat själv. Så god och "krispig" lasagnen ser ut på din bild.

LillaSyster sa...

Fina presenter =) Och läckra servetter!
Lasagne var ett tag sedan jag gjorde, bra mat då man är många till bordet och perfekt till matlåda. Hoppas att sonen kryar på sig snabbt. Verkar vara många som är sjuka nu. Min frissa hade aldrig haft så många avbokningar på en vecka pga sjukdom berättade hon. Ha en bra söndag!

Anna i Portugal sa...

Lasagne är så gott, och väldigt bra när det är många som ska utfodras. Fina presenter som Samuel helt säkert kommer bli glad för. Önskar dig en superskön söndag!

Ditte sa...

Så fint att ses! Och god mat och dryck betyder ju mycket.
Men väldigt trist att lilla familjen inte kunde komma. Tyvärr rår en ju inte på sjukdomar. Och säkert blir Samuel jätteglad för sina presenter när han får dem.
Varm kram och trevlig söndag.

Paula sa...

Jag tycker du verkar ha lite otur när du försöker samla familjen. Det är ofta någon som är sjuk, inte så konstigt heller kanske i höstrusket. Men hälften kunde närvara, bra så! Så fint du dukat och en god lasagne tackar man inte nej till.
Kramen

femfemman sa...

Tråkigt när planerna går om stöpet. Men ni får säkert en ny chans snart. Presenterna måste ju levereras. Snart dags för en ny liten att ta till hjärtat, var det efter jul redan? Kram

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv sa...

Åh så mysigt det låter samt trevligt. Gott med kladdkaka också, jag älskar egentligen efterrätter 😅.