lördag 4 november 2023

Puerto Rico dag 3 , fredag 3 november

Vaknade till ännu en solig dag, vilken lycka! Gjorde mej redo för en träningsrunda. Min man gick till gymmet och till crosstrainern, som är lite snällare mot hans onda knä.
 
Nere vid stranden förbereddes det för dagens solbadare…
På min väg mot havet…

Några är redan på plats. Min man är ju inte en solbadare, så jag väljer att inte gå hit heller, men nästa vecka kommer våra vänner Y och T ner hit, då är det väldigt troligt att ni hittar mej här nån dag också ;-)

Jag kämpar på med min jogging/powerwalking….
En del branta backar är det…
På stranden är det jympa! 
Som sagt, magiskt vackert! 
Efter träning och dusch är det dags för frukost, den smakar väldigt gott, här syns en del av den.
Vi ser julgranen från vår terrass…
På eftermiddagen blev det molnigt, kors i taket…men det var bara en kort stund.
En fin bild över bergen…ser ni julgranen där nere?
Delar av vår fantastiska terrass…
Dags att inviga jacuzzin…
Ljuvligt att ligga där och se solen försvinna bakom bergen…
Så vackert! 
Ikväll hamnade vi på Tipsy Bee…
Jo, hög musik här också, men vi satt lite mer utanför, så det funkade hjälpligt. En mycket god Cava Sangria hade de. 

Jag blev väldigt nöjd med min middag, en bowl med fantastiska räkor!
Min man blev nöjd med sin fish and chips också. 


Vi sa hejdå till Tipsy Bee…
…och gick vidare till det gamla centrumet, där jag köpte på mej två par sommarklänningar till från den kinesiska tacksamma familjen i deras butik ( hittade en klänning där igår som passade mej så bra, så då passade jag på att köpa ett par till i andra färger! ) sen gick vi vidare till pianobaren som varit stängd tidigare i veckan,men nu var det fullt drag! En toppenkille vid pianot, spelade bra musik, så folk dansade på det lilla stället också.
..
Vi hade tur och fick ett litet bord . Tog en drink och njöt av den ljumma kvällen och lite musik…

Sen var det dags för trapporna, min man fick vänta på mej ikväll…jag tog det lugnt uppför trapporna, har ju träningsvärk också efter dessa morgonträningar! 


7 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Så där ja, jag har givetvis koll på att vi är snudd på grannar just nu men jag har inte givit mig tid att läsa dina inlägg på samma sätt som jag brukar göra. Portugisiskan tar över mig med jämna mellanrum nu för tiden. Men nu har jag läst fast mig och kommenterar här. Underbara foton som alltid, beskrivande.
Ta det lugnt uppför trapporna, vila ut på bassängkanten, ät gott och bara njuuuuuut!
Kram från ön lite högre upp i havet!

Ditte sa...

Så fint att hänga med er här i Puerto Rico. Har så härliga minnen härifrån från början av 70-talet när jag några gånger reste hit med mamma. (Bodde då på hotell Balcon som fortfarande finns kvar nära Beach Club och på väg mot hamnen. Bar ett par hundra m från stranden) Då fanns det tre hotell här och inga på höjden.
Har ju varit på plats senare också och känner igen mig. Vi var ju i närheten i januari i år, i grannbyn "Costa Mogan" .
Förstår att ni är nöjda med allt. Och inte minst utsikten. Att njuta av bubbelbad på er sköna terrass och se solen gå ner. Fantastiskt! Och god mat och dryck i övrigt.
Varm kram!

Anonym sa...

Så härligt det ser ut ! Förstår att det är brant I Puerto Rico... med tanke på trapporna. Extra jobbigt efter god mat och dryck! Ljummen kväll! Låter himmelskt! Kram//Anna-Lena

BP sa...

Alltså ärligt talat - har man en sådan drömterrass som ni har inklusive jacuzzi finns det absolut ingen anledning att få sand mellan tårna. Tänkte på Ama här och när din man fick vänta på dig i trappan. Anders fick ju också vänta på Ama många gånger.

Maten är rena drömmen, och den stadiga engelska hotellfrukosten -mums (dock minus bönorna).

Fortsätt och njut! Bättre än ni kan man knappast ha det just nu. Här är vädret bara depressionsframkallande. En himla tur att du bloggar dagligen:-)

znogge sa...

Det går ingen större nöd på er förstår jag! Själv älskar jag stranden så där hade jag valt att vara men allt är en smaksak.

Önskar er fortsatt njutbara dagar!

Kram

Anna i Portugal sa...

Vad härligt ni har det, och blir ju underbart att dela äventyret med vännerna en vecka sen också.

Paula sa...

Vilken toppendag som innehöll det mesta man vill ha på semestern! Sol, god mat och dryck, vackra vyer, jacuzzi, palmer, strandliv och Tipsy bee, vilket toppennamn!Bara trapporna kvar då...natti