söndag 5 november 2023

Puerto Rico dag 5 och skyltsöndag

En annorlunda start på dagen, vi tog sovmorgon och hoppade över morgonträningen! Men kom överens om att efter frukosten ta en promenad istället, men det blev något helt annat som vi kan kalla värmeträning, vi blev helt blöta av svett i värmen, det såg ut som vi hade joggat! Jösses så varmt det var, och dessa backar gör sitt till, vi var ute i över en timme. Fick några härliga foton på havet i alla fall, och minns när jag och kompisen Y provade parasailing på Korfu för ett antal år sedan, tror inte vi ska göra om det! 



Men visst ser det häftigt ut!

Idag har det blivit mycket vila och läsning på eftermiddagen, och det är söndag vilket betyder BP:s skyltsöndag, så lite skyltar blir det. http://bp-computerart.blogspot.com/

Låg i jacuzzin mot kvällningen, då passade duvorna på att komma på besök! 



 


 

En fin kväll, men är lite trött och frågade min man om vi inte skulle stanna hemma ikväll och beställa hem mat istället, sagt och gjort…
Vi beställde mat från Da Pinocchio, de levererade till dörren,  och där fick jag med en skylt.
Tagliatelle med grädde och lax…
…och parmesanost kom också med. Det blev en god middag hemma på hotellrummet, vi behövde verkligen ta det lite lugnt ikväll. Vi har många härliga dagar och kvällar kvar här! 
Min bloggdresserade man har fotat några skyltar på gymmet, tack för det ! ;-D



7 kommentarer:

BP sa...

Ni verkar ha en lägenhet, vilket ju är helt perfekt om man vill äta hemma. Man behöver verkligen inte gå ut varje dag/kväll och rumla. Det går så bra hemma och i jacuzzin.
Du vet väl att du har tajmat drömväder. Strunt i svetten! Du skulle inte vilja byta med mig, Jag lovar.
Tacka din fina (bloggdresserade) make för bilderna från gymmet. Perfekt med män/partners som vet exakt vad som gör den andra hälften glad;-)

Fortsätt och njut nu!!! Tusen tack för att du orkade med en Skyltsöndag och länkade. Tack till maken också:-)

LillaSyster sa...

Oj är det så varmt =) Tur att det finns ett hav att svalka sig i.
Prova gärna tapas/charkuteriplankan hos Pinocchio -den är lagom att dela på två. Har också testat parasailing och det är en upplevelse. Ha en bra dag! Jag ska cykla i duggregn till jobbet.

Äventyret framtiden sa...

Det låter verkligen toppen ert liv just nu.
Och det kan ta på, det också, så klokt att stanna hemma och invänta maten. Dessutom fick du ju skyltar samtidigt.
Fortsätt njuta så det knakar!
Kram!

Znogge sa...

Är man iväg lite längre och har en lägenhet är det perfekt att äta på rummet lite då och då. Kan faktiskt vara riktigt skönt.
Träning i all ära men det får inte vara alltför varmt.

Ha en härlig och njutbar måndag nu!

Kram

Ditte sa...

Njutbara skyltar från er sköna vistelse i Puerto Rico. Perfekt att beställa hem mat. Att sitta ute på terrassen och äta med denna utsikt är ju ljuvligt.
Och så sant! Ni har många dagar kvar.
Kram

Anki sa...

Ser trevligt ut ... bra med hemlevererad mat.
En bra skyltning blev det också!
Ha det fortsätt fint ... fortsätt njuta av sköna dagar!
Kram

Paula sa...

Vilken väldresserad man du har, toppen! Kvällsvyn över stan är fantastisk med alla olikfärgade ljus. Jag har hört gott om Liza Marklunds nya serie, är detta första boken? Har för mig att jag sett att det finns minst tre. Paragliding, jag skulle få hjärtsnörp o dö...men vissst ser det häftigt ut. Ta det lugnt nu, ni är på semester, lata er och enjoy!
Kram