söndag 12 november 2023

Puerto Rico och Amadores lördag 11 november

Idag blev det en vilodag vad gäller träningen, de stumma benen måste få vila. Våra vänner promenerade till Amadores . Jag, som var lite sen i morse,  fick skjuts av min man med hyrbilen, min man som inte gillar solbadande åkte hem igen…
…medans  vi andra premiärbadade i Atlanten, och ja, det var varmt i vattnet! Det är ovanligt varmt här för att vara november! 
Bildbevis! 
Mycket folk på plats! Vid halv två tiden var vi nöjda och beställde vår ” taxi” tillbaka till Puerto Rico, alltså kom min man och hämtade oss i en sval bil, härligt.
Lunch och poolbad på eftermiddagen.
Dessa ljuvliga eftermiddagar i solen ! 
Se solnedgången från jacuzzin är fantastiskt! Som sagt, jag får nypa mej i armen varje dag, att få detta i november är magiskt! 

Andlöst vackert! 
Mycket folk på nya Mall Mogan, de väntade på  fontänshowen som visst visas varje fredag och lördag. Vi satt bra på första parkett på Bistro Iberico.

Jag åt en Black burger med getost och svart bröd, den var väl okey.
Ikväll blev det lite shopping för mej och Y, vi båda har ju blivit farmor och mormor, så lite julklappar från de lite mer exklusiva butikerna i nya Mall Mogan blev ju perfekt, innan vi gick tillbaka till gamla centrumet för en drink eller två!

 Ännu en fantastisk dag är tillända! Försöker njuta så mycket jag kan ! 

5 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Tycker ni ser ut att klara njutandet bra :) Vad härligt att det är varmt i vattnet. Det är det inte i vår pool, men jag badar ändå varje morgon fortfarande. Snart dags..

Geddfish ♥ sa...

Gott att få rå om sig var och en på sitt sätt. Njutningstillfällen har ni gott om.
Alla vyer känns igen, härligt! Och nya hotell byggs, ser jag.

Kram!

Ditte sa...

Ler och känner igen mig. Härligt med jacuzzin på terrassen och inte minst att från den se solen gå ner i havet. En jacuzzi är verkligen perfekt. Ska en ha egen pool så vill det ju till att den åtminstone är 10x5 (möjligen 4x8m) meter om en ska kunna simma ett par tag.
Njutbart också med en rejäl pool på hotellet och inte minst Atlanten intill.
En skön dag på alla sätt. Ser fram emot vår resa i december. Men tyvärr ingen jacuzzi på terrassen. Vi bokade för sent...
Ha det bäst!
Varm kram

BP sa...

Visst är det bra att ha tillgång till en hyrbil som fungerar som taxi vid behov - hahaha! Och på Amadoresstranden borde du har upptäckt LillaSyster höll jag på att säga. Men med tanke på hur mycket folk det fanns där, så är det nog omöjligt att hitta en ensam kvinna.
Gillar förresten de fina gulblå parasoller. Gissar att man satt upp dom med tanke på det ukrainska folket. Snyggt!

Alltså den svarta burgaren var ju inte direkt en fröjd för ögat måste jag säga. Har faktiskt aldrig sett hamburgerbröd som var svart. Håller mig nog till vitt där;-)

Den där fontänen var WOW, liksom din bild tagen från terrassen. Verkligen andlöst vackert!

De nämnde på BBC Weather att det är varmare än vanligt för årstiden på Kanarieöarna, Portugal och Spanien. Så ni tajmade er resa perfekt:-)

Fortsätt och njut!

znogge sa...

Vilka behagliga och njutbara dagar ni har. Precis som det ska vara på en semester. Så skönt att lämna gråa november och njuta av värmen. Trist att maken din inte gillar att solbada men det finns ju annat att göra.

Kram och god kväll!