tisdag 14 maj 2024

PED- Post Eurovision Depression

Som tur är , så är det min blogg, och då bestämmer jag mej för fler foton från Malmö! Här har vi landat på Sturup och har Eurovision-veckan framför oss.
Malmö Arena från ett annat håll...
 
Euroclub första kvällen efter semi nummer 1....
"Green room" på arenan.

Lilla Torg...
Euro Village...
Vid varje show fick vi på oss detta armband som lyste i olika färger beroende på vilket land som sjöng.
Sista dagen så satte vi oss i denna "lounge" på hotellet i väntan på taxin till flygplatsen. Kan inte riktigt fatta att detta var min sista ESC, men det känns helt rätt att avsluta i Malmö, då det ju var där det började 2013. Men förhoppningsvis fortsätter jag med en deltävling i Melodifestivalen lite till.

Dagen idag blev de flesta fönstren tvättade i lägenheten, och en storhandling gjord, hann njuta en kort stund i solen på balkongen också, så skönt att få vara ledig i även idag innan det är dags för jobb i morgon igen.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder från Malmö och vilken vecka ni hade! Då är cirkeln sluten eller hur man ska säga. Du har verkligen upplevt många tävlingar!
Kram
Znogge

BP sa...

Du får följa upp ESC hur många gånger du vill:-) Och jag bara VILL INTE tro att det var ditt sista ESC-äventyr. Är det bara du som har "tröttnat" eller är det även schlagerväninnan som inte orkar längre.
Ärligt talat att föreställa sig ESC utan dig är nåt jag inte kan helt enkelt. Så är det bara. Det är egentligen tacka vare dig och kompisen Yvonne som jag fattade tycke (överdrift) för ESC...

Å du, om du vill putsa fönstren hos mig är det bara att köra 15 kilometer norröver;-)
KRAM!

LillaSyster sa...

Blogga på du om ditt stora intresse, det gör ju vi andra =)
Tråkigt att din hörsel sätter stopp för detta äventyr. Men vem vet utvecklingen inom Ci kanske går framåt ännu mer så att det funkar för dig. Jag väntar ett tag till med fönstren,tills pollensäsongen är över. Allt är ju gult ute, man får ju torka uteborden flera gånger om dagen om man inte vill ha pollen på bestick och fikabröd. Ha en bra onsdag!

femfemman sa...

Är så kul att läsa om ditt schlagerintresse. Låter klokt med deltävling. Inte så långt att åka. Ler lite; Eurovision Village, det är Folkets Park för mej. Ha det fint!

Anna i Portugal sa...

Så mycket härliga minnen du har skaffat dig, fantastiska upplevelser i ditt stora intresse. Nu är det nya tider och det kan bli bra det med. Ha dé!

Guldkryckan sa...

Alltid kul att följa dina äventyr här oavsett om det är ESC eller något annat, förstår din känsla med tanke på hörseln, surt men det är ju som det är.
Ha nu en fin afton Susjos.

Annika sa...

Förstår det, att du lider av PED nu. Ni hade ju en underbart fin vecka där i Malmö. Som jag sagt förr, tycker det är så extremt kul att du är en sådan ESC-nörd.
Så skriv så mkt du vill om det.
tror du att du kommer att åka till Schweiz om ett år? Dum fråga, för jag antar att svaret är 100% JA!!!
Måste också fråga, märktes det i publiken när Israels duktiga sångerska kom in på scnen? Som tittare reagerade jag inte på ngt särskilt? Men du som var där märkte ju har publiken reagerade. Min syster trodde att de lagt in ljudfiler av jubel?
Nyfiken på detta.
Kramar till dig!!

Annika sa...

ÅH läste för slarvigt, ser nu att du skrivit att du tror detta var din sista ESC, alltså att resa till. NEJ, hoppas inte det!
Hoppas du fortsätter.

Hanneles bokparadis sa...

nästan heltidsarbete lyssna på artister

Ditte sa...

Jätteroligt att få se mer från Malmö. Och klart att det är en viss saknad som infinner sig. Men en deltävling nu och då kan ju pigga upp.
Kram!