fredag 14 november 2008

Det kom ett litet paket...

Det är inte ofta jag vinner något,men nu har det hänt! Även om jag inte hade alla rätt,så var jag bäst ändå! 3 av 4 är nämligen inte så tokigt!
Vad det var för tävling? Jo, tippa vilka de fyra första i allsvenskan blir! Den lilla tävlingen fanns hos Niklas Strömstedts blogg i våras.
Jag kan absolut ingenting om fotboll,så jag var tvungen att läsa lite i alla fall i aftonbladets sportbilaga,och kom fram till en fin liten lista. Fast ärligt talat,AIK var jag inte alls säker på...

Min lista blev:
1.Kalmar
2.AIK
3.Göteborg
4.Helsingborg

...och så här blev den:
1.Kalmar
2.Elfsborg
3.Göteborg
4.Helsingborg

Och jag fick flest rätt i den lilla tävlingen!...Niklas hade faktiskt utlyst ett litet pris,så idag när jag öppnade brevlådan,så låg det där,ett litet paket,till mej från Niklas Strömstedt! Blev så stormande glad...!!! Har dansat runt till hans musik idag,så det gjorde nästan ingenting att jag idag på väg till jympan med Niklas musik i bilen såg något litet(ser numera ut som ett kvitto från coop!) som fladdrade på vindrutetorkaren...just det ,en p-bot!!!! Suck .
Men var gör det,det är inte var dag det dimper ner små paket i brevlådan,från Niklas Strömstedt! Var det var i paketet? Jo, Niklas musik förstås och fina autografer ;) Ett album och två fina singlar,bl.a från sista Arn filmen,med Marie Fredriksson: "Där du andas".
Så ett STORT TACK Niklas för det fina priset! You´re simply the best! You made my day!!
Sov gott!

3 kommentarer:

Strandhs Mia sa...

Och det kom ju till rätt person :-)
Fans nr2.. bara Suzesan är större tror jag !!
Han är en gullig kille han Nicke !
Kram..

Strandhs Mia sa...

.. näää .. kom på en sak när jag lagt mig i går... Niclas C från Norrköping är nog det största fanset..
Länge sedan man såg honom kommentera något !
Ha en trevlig helg och stäng av mobilen och telefonen !
Kram

Lena sa...

Grattis Gumman! Jättekul!
Kram Lena