fredag 28 november 2008

Friskis&Fredag!


Snön är borta nu,lite trist,det lyste ju upp tillvaron lite. Som tur är så lyser solen idag, och det är ledig fredag! Har lovat att hjälpa till med lunchpasset på Friskis idag,hm,var ju där i går kväll och körde mitt pass...det känns faktiskt i kroppen. Men allt går!
Sen är det dax att pynta lite inför 1:a advent...så vinden ska få sig ett besök idag. Leta efter stjärnor och ljusstakar....hoppas inget är sönder!

1 kommentar:

Storarvid sa...

Tack för svar om Peter Magnusson. DETTA ÄR NÄSTAN OROLIGT Vilket sammaträffande....
Kommer blogga om detta framöver. Hoppas det är OK med lite "reklam" för din blogg igen då :-)
Peters namn kom upp, eftersom jag är mest på Boeing 787:an, men den produktionen ligger nere. Peter och jag var nämligen flygplansplåtslagare här runt 86 - 87 mågon gång och nu.. Är jag tillbaka tills Mars nästa år då Boeing ska igång igen Vi pratade gammla tider och då kom Peters namn och hans och mina bravader upp igen. Vi blev så goda vänner. HAN var en som gillade livet. Massor med tjejjer o festa, aldrig stilla o skulle trumma på allt, händerna gick hela tiden o ALLDRIG en stilla minut. JAG däremot Stadigt sällkskap lungn bondson, vi var hur olika som helst men jättebra kompisar. Utom när vi kom upp på våra motorcycklar då JÄDRAR!!! kom hornen fram. Dessutom jobbar en gammal klasskamrat till honom här.
Mina behörighets licenser är JAS 39 Gripen C,D och NG. Sedan har jag inte komplett behörighet bå Airbus 320 Airbus 340 samt Boeing 787 Dreamliner som inkluderar USA's exportlicens.
Hälsa "gubben med"!!!