måndag 20 februari 2017

Ännu en galen dag...

Klockan nio var vi på plats i huset, då var det dags för en (enklare) besiktning av förvaltaren. Sen satte vi igång med rensning av uteförrådet. Min salig svärfar var en samlare av rang, ligger lite i släkten då min man har lite svårt att kasta saker...så en del grejer var från min mans föräldrahem. Döm om min förvåning när denna förlossningstång dök upp i förrådet!!! Det var det enda som jag inte ville slänga, den ska tas med till jobbet och kanske läggas ut i vårt lilla glasskåp som är ett litet museum. Men så gammal är inte tången, de ser ut så här idag också!

Lustiga typer från makens föräldrahem.

Tänk va saker man får plats med i ett litet uteförråd. Massor av verktyg och bildelar....det blev tre vändor till Sörab. Sen var jag heelt slut, och undrade hur jag skulle orka jympa ikväll?

...och bilen fylldes tyvärr upp igen med saker som skulle med till vårt nya hem....det tar aldrig slut!!!
Känns helt galet att vi i tre dagar flyttat grejor, trots att vi gjort så mycket förarbete med vinden.
Nu ska bara skänken i köket monteras ned och tas upp till landet tillsammans med en tv. Sen måste jag försöka sälja min trasiga corsa innan fredag, hur det nu ska gå till?! Maja gumman jamar på nätterna säger maken, jag sover som en stock och hör inte henne, hon undrar nog vad hon hamnat. Vi hittar ingenting i lägenheten, allting är nedstoppat i kartonger..kanske vissa har hamna i källaren som inte ska vara där...puh! Just ja, har en tid hos frissan i morgon..hur vi nu ska fixa det logistiskt med bilarna-corsan står ju i Sollentuna! Fortsättning följer....

7 kommentarer:

BP sa...

OMG igen! Å återigen - vi stannar där vi är tills vi dör;-)

Inte lätt att flytta från drygt 120 till cirka 80 kvadratmeter. Ja, det är ingen höjdare att flytta alls om man har en ekorre i familjen, vilket jag också råkar ha. Nej, jag skulle nog inte orka.

Men du/ni är ju yngre, så nu klarar det nog. Men jag avundas er verkligen inte - å bilen också - suck. Lycka till och en hård styrkekram från Täby!

Susanne sa...

Det är sjukt hur mycket man samlar på sig under åren. Är livrädd för mig förråd som är proppfullt.

Ditte sa...

Vilka kämpar ni är! Och det kommer att bli så bra när alllt är klart och det är nära nu att huset är tömt.
Har blivit inspirerad så vi ska ner i källaren idag och röja, vet att det finns mycket som varit där länge. Jodå, vi har rensat men inte tillräckligt.
Lycka till med Corsan, men någon kommer att föbarma sig över den.
Skickar styrkekram!

Geddfish ♥ sa...

Jag avundas er inte just nu mitt i bröten, men det blir TOPPEN när det är klart. Heja heja!

Jag tog bilder på min flytt från 2 personer i en 3:a på 90 kvm - till en 2:a på 63 och bara mig. Nyttigt att titta på dem.
Och jag hade också ett förråd där min händige salig man samlat på allt.

Styrkekram!

Mias Mix sa...

Oj vad ni håller på! Så mycket jobb. Vad fint det ser ut i nya lägenheten! Skönt när allt är klart. Och skönt att ni har några dagar på er att tömma huset och så smart att ta flyttstädning! Värt varenda krona. Våndas lite när jag ser alla dina inlägg eftersom jag vet vad vi har framför oss...

Ama de casa sa...

Ojojoj... Ni får verkligen slita! Men det är ju tur att ekorrar brukar vara pigga varelser i alla fall ;-)

Hoppas du lyckas sälja bilen!

Susanne ❤️ sa...

Oj oj jag vill aldrig flytta igen..... alla dessa fyllda förråd med allt och inget...
Men Susjos, en sådan tång behöver du väl inte hemma ??? Vad gör du och maken egentligen haha...
Hoppas allt går bra nu och på ett sätt är det skönt att flytta till mindre ... mindre att städa, rum som inte behöver bli förråd då barnen är utflugna ;)
Vi får väl slå upp alla väggar och ha en öppen planlösning sen då barnen flyttat, bara 2 rum att städa det blir perfekt ;)
Stor KRAM