fredag 17 februari 2017

Panik

Nån som inte har panik i dessa dagar är Maja, hon lägger sig där det är bekvämast, och det är inte lätt att hitta något ställe nu, men en inplastad soffkudde som är placerad i köket just nu, går visst bra, snacka om att hon tar allt som händer runtomkring henne med ro!

Att tippa deltävling 3 i Växjö kan jag inte, hinner helt enkelt inte med! Dagens mello får istället bli den signerade singeln som jag köpte i Falun när Nova (= Göran Fristorp och Clabbe ) uppträdde på Domus eller om det var EPA? De representerade Sverige det året (1973) med "Sommar´n som aldrig säger nej".

Trots att vi slängt och gett bort så mycket saker är huset fullt med grejer, och i morgon går det stora flyttlasset!! Har lite smått panik faktiskt, men det ska väl gå bra. I dag har jag varit till syster i Vällingby med grejer, vidare till Clas Olsson och bytte hänglåsen jag köpte igår, men tror det blev fel igen..suck! Maken har varit till Ikea och köpt rullgardin, som behövs i sovrummet eftersom jag sover på dagarna- behöver då ha riktigt mörkt. Sen har vi fortsatt packat och packat och ...packat! Hittade denna lilla träbit idag, "tvingade" ju pojkarna att gilla Leksand när de var små, och minsann har inte yngsta sonen (som numera är AIK:are) gjort sin mamma glad i träslöjden!

9 kommentarer:

BP sa...

Å suck! Förstår dig att du har en aningens panik inför flytten. Man samlar ju på sig precis hur mycket som helst och så kan man (=din och min man) inte slänga bara rakt av, vilket dina bilder visar.

Men det jag är riktigt "bekymrad över" är hur du ska hinna med att titta på delfinalen i Växjö imorgon. Har en känsa av att du struntar i det - eller inte;-)

Bra att Maja tar flytten med ro. Ja, hon slipper ju packa in och packa upp.

Önskar er lycka till imorgon. Å du tjejen - take it easy before you go crazy. Ett ordspråk vi lärde oss av en kille i Gambia faktiskt. Så sant, så sant! Styrkekram från mig till dig inför morgondagen!!!

Ama de casa sa...

Oj! Då är det verkligen panik om du måste lägga Schlagern åt sidan... Har inte lyssnat, men dom artister som medverkar denna gång har jag verkligen noll koll på. Utom en man som heter Owe då. Haha! :-)

Hoppas ni hinner med allt utan att bli alltför uppstressade! Sen får ni göra som Maja. Chilla. Gärna med ett glas vin också :-)

Villa Freja sa...

Hoppas ni snart får tid att göra som Maja :)

Geddfish ♥ sa...

Allting ordnar sig!
Önskar er en bra flyttdag då allt flyter på som det ska. Och så du kan pusta ut i soffan med Mellon och något gott därtill.
Kram 💙

Ami sa...

Haha! Nej, Maja verkar inte vara stressad ett dugg!
Lycka till idag med flytten!
Kram

Biggeros.blogg.se sa...

Så då är det dags att ta flyttlasset till den nya bostaden. Det känns kanske lite vemodigt men det kommer att gå bra. När jag var liten så stod det mellan Leksand och Brynäs. Brorsan var brynäs fan och jag Leksand fan. Det var tider det. Lycka till med flyttning och er nya lägenhet=)))kram

Biggeros.blogg.se sa...

Så då är det dags att ta flyttlasset till den nya bostaden. Det känns kanske lite vemodigt men det kommer att gå bra. När jag var liten så stod det mellan Leksand och Brynäs. Brorsan var brynäs fan och jag Leksand fan. Det var tider det. Lycka till med flyttning och er nya lägenhet=)))kram

Guldkryckan sa...

Oj va grejer man samlar på sig...hujeda mej...kommer nog aldrig att flytta mer men skulle jag göra det köper jag hellre nytt och bränner ner det gamla inklusive bohag ;)

Nej...skämt åsido...ett smärre helsike med flytt.

Mello ikväll...jo...man blir väl sittande med Youtube i mobilen medan frugan kikar på det...men visst...lite sneglar jag nog...i smyg ;)

Ha de bäst.

Ditte sa...

Mycket är det verkligen för er. Och ta en titt på Maja ibland så att ni kommee ihåg att andas mellan varven. Men snart är ni i mål och upploppet har gått i rask takt.
Vad gäller melodifestivalen verkar det inte som o stratfältet tillhör det bästa, men kanske kan du lyssna i bakgrunden. Man måste ju ite titta.
Kul med skivomslaget och detta var ju ett tag sedan...
Skickar flyttkramar.