torsdag 16 februari 2017

...och det rullar på

Maken jobbar idag, men jag har varit ledig. Började med att hälsa på hos Sörab, sen Stadsmissionen igen. Vidare till Clas Olsson, sen till apoteket och lämnade in gammal medicin...

...sen vidare till Solna med kartonger till förrådet, som tur är så har vi fått ett stort förråd!

...lite grejer hann jag med att lämna i nya lägenheten också, och gardiner kom på plats!

Hemma i huset hittade Maja ställen att sätta sig i som vanligt!

La ut killarnas 120cm sängar på Facebook, och hade tur , våra vänner i Väsby ville ha båda sängarna till deras barn, så ikväll blev vi av med dem! Men än finns det massor av saker som ska packas ner och även slängas. Det känns som det aldrig tar slut!!Men i morgon är en ny dag, på igen bara!

9 kommentarer:

BP sa...

OMG - som du har jobbat på! Är full av beundran för dig och maken:-) Men en sak förstår jag inte. Varför hyr man ett förråd för saker som man ändå inte ha tittat på på flera år och troligen inte kommer att använda/titta på någonsin igen?????

Men kanske tillhör förrådet lägenheten - eller?! För då spelar det ju ingen roll... Jo det gör det nog, för de efterlevande om 30-40 år som får rensa förrådet;-)

Älskar bilden med Maja. Visst, hon ska ju också flytta(s):-)

PS. Kan inte låta bli att skratta här. Maken min är som du/ni. Jag skulle precis slänga allt jag inte använt på två år och bli riktigt "minimalistisk". DS.

BP sa...

Din och min man skulle kunna gifta sig:-) Hahaha! Två ekorrar:-) Han gillar absolut inte mina tankar om att slänga saker. Vårt gästrum är just nu ett förråd om du förstår vad jag menar. Tur att jag fortfarande kan stänga dörren där:-)

Du och jag skulle kanske funka också. Jag menar vi gillar ju fotboll båda två. Det blir dock lite svårare med allt rosa vid ESC ;-)
Kram!

znogge sa...

Det är ett evighetsarbete att flytta och speciellt om man bott i hus en längre tid. Men snart är ni klara och kan fokusera helt på nya lägenheten!

kram

Ama de casa sa...

Maja är nog rädd att bli kvarglömd, eller så har hon ändrat sig angående det där med att hon vill vara i köket? ;-)

Ni får nog leka hela havet stormar när ni ska äta där i köket... Med bara en stol så... ;-)

Vad duktigt ni jobbar på med flytten! Men jag håller med BP - onödigt att ta med en massa kartonger där innehållet aldrig kommer att användas. Fast jag såg ett par som var märkta "foton" och "bilder" och dom är ju dom viktigaste av alla! Ja, förutom påsen med Maja då :-)

Ha en härlig fredag!

Ami sa...

Så fint det blev med gardinerna i köket!
Och vad bra att ni blev av med sängarna så snabbt :)
Kram och trevlig fredag!

Susanne sa...

Ni kommer få det så himla fint.

Kolonilotta sa...

Jösses vilken fin ordning ni har i förrådet. Du skulle se vårat. Katastrof!!! Och vilken tur att ni blev av med sängarna så snabbt.
Jag vill också få upp gardiner först. Det blir mer hemtrevligt så fort dom kommer upp även om det är tomt på möbler.

Söta lilla Maja. Hennes lilla huvud är nog full av funderingar nu.
Ha en jätte fin kväll raring!
Kram

Ditte sa...

Vilken effektivitet! Och mycket saker har ni. Men de minskar ju. Bra med ett rejält förråd och sen kan man ju fundera över om allt där behövs. Kanske senare i livet...Så har jag ofta tänkt och hamstrat. Bra jobbat att ha fått upp gardiner och kört några vändor.
Klart att Maja är rädd att bli kvarglömd och en IKEA kassse kan ni ju inte glömma.
Tankar till er och glada tillrop-
Och lägenheten ser så fin ut. Det här blir toppen-
Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Oj oj oj, det är som ett evighetsjobb det där. Vad man samlar på sig!