lördag 25 februari 2017

Morgonsol och mellotips inför deltävling 4

Det var en konstig känsla att ta bussen till jobbet igår kväll, likaså hem i morse. En ganska kort busstur på 6-7 minuter. Sen en promenad på knappt 10 minuter, och så är jag hemma! Här morgonsolen som lyser genom porten in till Frösunda

Närmar mej vårt hus till höger, och ser helt plötsligt Friends Arena rakt fram, haha, den ligger ju granne med Mall of Scandinavia, men den syns inte från fönstren!

Har lyssnat på kvällens bidrag, och visst går Loreen vidare till final ( i Friends arena), trots att det inte är en klockren vinnare som hon vann med sist det begav sig, men tror att den kommer att växa ju mer man lyssnar på låten!

Wiktoria tror jag kniper den andra finalplatsen, hon sjunger bra och har en bra låt.

Till andra chansen går Jon-Henrik och Aninia

...och duktiga Alice som var med i Idol för några år sen (tror hon kom tvåa där efter Kevin Borg som vann det året 2008) hoppas jag också går till andra chansen

7 kommentarer:

BP sa...

Kul att se din nya "hood" i Solna. Jättefint ju! Ganska skönt att inte behöva sätta sig i bilen och köra till och från jobbet varje dag eller hur?!! Då du har fotat Frösunda Port från den sidan tror jag att din buss stannar vid motorvägen eller... Å din utsikt från marknivå är inte heller helt fel, även om jag föredrar den från ditt gästrum;-)

Nalta och Ama har precis som du förutspått att Loreen går vidare. Så nu ser jag framemot era analyser imorgon;-)

Ditte sa...

Så skönt att nu ha nära till jobbet och visst är det skönt att bo mer centralt och närmare stan. Just här har jag passerat många gånger och det även långt innan både fRiends och MoS fanns.

Loreen tippade jag inte alls. gillade inte alls biten och tyckte hon kunde åkt ut. Men jag tippade rätt på finalplatserna och hade ju hoppats att Alice skulle tagit sig till andra chansen. Men så blev det inte.

znogge sa...

Denna gång tippade du inte helt rätt men inte så illa ändå. Har så här långt ingen favorit utan tycker att startfältet varit mediokert i år. Men det är svårt att tävla i musik!

Kram

Ama de casa sa...

Du har ju sjukt nära till Schlagerfinalen i år! Ja, till jobbet också - härligt! :-)

Jag tippade precis som du, med ett undantag. Jag hade Axel till andra chansen istället för Alice. Och så blev det ju.

Loreen "fusktippade" jag till final för jag trodde att hon skulle gå vidare direkt även om jag tyckte att både låten och framförandet var mycket märkliga. För modernt för mig, förmodligen :-)

Villa Freja sa...

Efter att ha lyssnat på alla bidrag tippade jag precis som du. Så snopet att inte Loreen gick direkt till final. Liksom FO & O förra veckan. Nu känns det som om vi inte riktigt har något klockrent bidrag i finalen även om jag tyckte om Wiktorias låt. Hoppas ovannämnda kniper de två återstående finalplatserna.

Härligt med nära hem från jobbet.

House and Garden by Bia sa...

Var du inte till SKELLEFTEÅ igår, hihi...nä jag bara skämtar, det är ju en bit att
åka för dej ;).........synd att inte Alice gick vidare. Tyvärr gillar jag inte låten med Loreen, tyckte den var "läskig" fick kalla kårar, usch !...men hon är ju bra för övrigt ;)
Ha en fin kväll !!
Kramis

Ami sa...

Så skönt att du har så nära till jobbet!
Kram och trevlig kväll