måndag 6 februari 2017

Mellohelgen och tillbaka till vardagen

Håller mej kvar lite i helgens händelser. Tog lite bilder under direktsändningen av melodifestivalen. Här är inledningsnumret.

En suddig bild på programledarna som skötte sig bra tyckte jag.

Boris, en av mina favoriter, som gick till andra chansen!

Adrijana åkte ut.

Hade verkligen hoppats på att Dinah skulle gå till andra chansen, men icke...hon blev femma.

Fattar ingenting, men " Det vet du" gick till andra chansen?

Delar av programledarna igen.

...och precis som vi trodde, Charlotte blev sist.

...men favoriten Ace gick vidare direkt till final!

Liksom Nano..

Jättekul att få se "Mustasch"  framföra "Änglahund"

..och så kul att Hasse kommer in och sjunger med.

Här har vi vinnarna igen.

..och ett litet collage från helgen.


Idag är det vardag igen, och jag har tömt vår chiffonje som ska hämtas här i veckan. Varit till Sörab och slängt massa pärmar, och stadsmissionen fick också ett besök av mej och en massa böcker ( de tar aldrig slut!). Tillbaka inslängd i vardagen igen! Häpp! Ikväll var det dags för jympa igen, men det var en trött Susjos som ställde sig i mitten. Det tar på krafterna att vara på melodifestivaltävlingar och dansa hela nätterna!!! Tur att vi inte åker på alla deltävlingar,det skulle jag aldrig orka!

5 kommentarer:

BP sa...

Vilka toppen bilder du fick till! Bra jobbat där:-) En suverän bildkavalkad av en kväll helt i din smak förmodar jag. Love it:-)
Blir dock aningen förvirrad här. Du, Ama och Nalta är helt överens om att Ace gick till final. Men vad gäller Boris vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Enligt Ama gick han till final direkt, men du säger att han gick vidare till andra chansen. Å enligt Nalta gick även Nano direkt till final. Inte lätt att följa med om man intw tittar själv. Men jag väljer att lita på dig:-) Inte att jag bryr mig men ändå;-)

Vardagen din med stundande flytt är ju verkligen så långt ifrån mello-glamour man kan komma. Tur att det finns fler deltävlingar att kolla eller hur!!!

znogge sa...

Vilka härliga bilder från första deltävlingen! Bäst tyckte jag att änglahund var så jag hoppas på kommande deltävlingar. Kan tänka mig att det var en upplevelse! Själv har jag bara suttit i publiken en gång och det var när vi ordnade Eurovision efter Carolas vinst. I forntiden alltså ;-)

God morgon!

Ama de casa sa...

WOW!!! Snacka om att ni hade bra platser! Du borde ha synts i TV, men jag såg inte dig? Hade väl inte ögonen med mig :-)

Lite lugnare att kolla på Schlagern från TV-soffan :-)

Ami sa...

Kul med fart och fläkt...men skönt med lite vila där emellan :)
Kram

Ditte sa...

Kul att vara på plats och på så bra platser, men jag förstår att det tar på krafterna. Tur du är vältränad och har bra kondis.
Fina bilder!
Tyvärr tyckte jag att programledarna kändes oproffsiga och inte tillförde något alls. Saknade Gina Diravi. Undantag Hasse A och kanske främst genom sitt framförande i hårdrockversionen av "Hunden". Boris gick till andra chansen men jag tycker han borde kommit med direkt. Nano och Ace hade jag tippat men hade inga fler. Vad bilkillarna tillförde förstod jag inte.
Charlotte Perelli fick ju stor reklam för sin nya skiva så hon var nog glad över miljonerna som trillade in trots att hon kom sist.
Och att hoppas på att du ska kunna vila dig i form är kanske långsökt. Vet ju att flytt är på G.
Kram!