torsdag 23 februari 2017

Det blir nog bra...

Sista bilden från huset idag...
Kl. 10 var vi på plats med nycklar igen och så var städfirman. Fick visa vad som inte var rent och hoppades på att de skulle greja detta. Men vis av erfarenhet så hade jag med mig lite städgrejor i bilen. Vi lämnade städfirman på plats i huset och åkte till Ikea för att titta på lite grejer som vi behöver till lägenheten. Där blev det lunch igen, och vid 14-tiden var vi tillbaka till huset för att kolla igen om det var städat bättre, och det var det. MEN, igår missade jag att titta bakom elementen, och det gjorde jag nu....och hu hur de såg ut, tjocka lager med damm och gammalt blomskräp! Tur att jag tagit med mig en trasa och lite rengöringsmedel..fick ställa mej och göra ren elementen så gott det gick. Hm..
Sen kom spekulanten som var intresserad av min gamla corsa, och en sönderrostad 17 år gammal bil med trasig fjädring och avgassystem, två lampor på instrumentpanelen som lyser både rött och gult, så fick jag ingenting för bilen, mer än att jag slipper skrota den själv, som kostar 1500kr. Vi bjöd honom på de nya sommardäcken, jag är bara så glad att bli av med bilen, för i morgon måste carporten vara tom, då tar ju köparen över huset.
I morgon är det så äntligen dags för överlåtelsen, jag hoppas allt går bra, och att vi äntligen kan fokusera på att göra i ordning lägenheten!!!
Mello-intervjun är nu äntligen publicerad, den vi gjorde i Göteborg, vill ni se den så finns den i mitt tidigare inlägg idag...där får ni höra mej sjunga! Haha!!!

9 kommentarer:

BP sa...

Ooooops!!! Snälla Susjos när kikade jag sist bakom element????? Aldrig typ. Men efter det här inlägget gjorde jag just missstaget att kolla... Ska absolut INTE göra om det misstaget. Tur att jag/vi inte funderar på att flytta. Vi får väl leva med "skiten" vi har skapat själva om man säger så;-)

Så du har äntligen blivit av med Corsan - lite vemodigt måste det dock ha varit eller...

Lycka till med överlåtelsen imorgon! Håller tummarna att allt går bra! Å du/ni verkar inte ett dugg nostalgiska här utan fokuserar bara på den nya lägenheten. Bra där. Är lika funtad som ni:-)

Geddfish ♥ sa...

Det är ju bara så underbart att bli av med saker och ting, när man väl har bestämt sig.
Så skönt, men vilken städfirma, som inte sköter sig!
Glad fredag och kram 💙

HWIT BLOGG sa...

Vemodigt men ack så spännande...
Önskar dig en skön fredag och glad helg!
Kram Titti

Ama de casa sa...

Ooops! Äntligen EN anledning att det är BRA att vi inte har fasta element här ;-) Nån centralvärme finns nämligen inte, det gör det nästan aldrig i det här landet även fast det verkligen skulle behövas nån månad på vintern. Dom lösa elementen vi sätter fram då är lätta att torka av när vi plockar upp dom från garaget ;-)

Skönt att det nu äntligen är klart! Och att du blev av med bilen utan att behöva pröjsa för det.

Nu är det bara att se framåt! Till imorgon, exempelvis - sista chansen för nya låtar :-)

znogge sa...

Samma sak hände oss när vi sålde mitt föräldrahem i samband med pappas bortgång. Vi trodde allt var klart men tittade bakom elementen. Ingen rolig syn tyvärr så det var bara att kavla upp ärmarna.

Smidigt och bra sätt att bli av med bilen!

Kram och trevlig fredag :D

Biggeros.blogg.se sa...

Elementen är nog ett vanligt ställe att glömma även dörrlister. Så skönt när allt är städat och överlämnat. Det är en lättnad må jag säga=) Lycka till med er nya lägenhet. Kram

Biggeros.blogg.se sa...

Elementen är nog ett vanligt ställe att glömma även dörrlister. Så skönt när allt är städat och överlämnat. Det är en lättnad må jag säga=) Lycka till med er nya lägenhet. Kram

Ami sa...

Då kanske det är ganska bra ändå att det inte finns några fasta element här nere i Spanien ;)
Men skönt att nu allt är klart med huset så ni bara kan koncentrera er på det roliga i lägenheten i stället :)
Såg den fina mellointervjun med er! Roligt att höra rösten :)
Kram

Ditte sa...

Trist med en städfirma som inte städar ordentligt så hoppas ni drar av det på deras arvode. Jag blir tvärilsk över sådant slarv.
Skönt att du är av med bilen och jag kände det på mig.
Ett bekymmer mindre i alla fall.
Och visst går överlåtelsen bra! SEdan är det att ta nytt fokus på Solnalägenheten. Men det är ju något helt annat...

Har lyssnat på intrevjun. Superhärlig!
Skickar styrkekramar!