tisdag 7 februari 2017

Tar det aldrig slut?

Maken hade tagit ledigt från jobbet idag, så vi kunde fortsätta med vindsröjningen...

Tar det aldrig slut?!

Hittade små lådor som jag glömt bort..
Vi hann med två turer till Sörab idag, och en tur till Stadsmissionen, där lämnade jag böcker och kaffekoppar, ni vet små fina kaffekoppar med fat till, hade så söta med Dalarnas landskapsblomma Ängsklocka, och vita arabia articia kaffekoppar...har de stått på vinden i 15 år så lär jag inte använda dem nu heller! I morgon bitti så hämtas vår stora chiffonje och levereras till svägerskan , så den är nu tömd, gissa om det har samlats mycket i den?!

9 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta här! Alltså jag (absolut inte maken) har ju en regel att slänga allt som jag inte använt på två år. Undantag grejor i skafferiet då som jag bloggade om häromdagen. Det funkar utmärkt - min idé om att slänga allt alltså! Å en vind har vi inte heller. Däremot ett källarförråd som två grannar delar på vid det här laget.

MEN så har jag ju en make om heter ekorre... Alltså vi hade en gång ett gästrum. Jo, det hade vi. Nu är det fullt med bra att ha grejor från... orkar inte ens tänka på det.

Så, nej, det verkar aldrig ta slut. Tur att maken och du är lediga båda två för att rensa/slänga/ge bort/sälja...

Kolonilotta sa...

Det är helt otroligt hur mycket ett hus, speciellt med vind, kan gömma! :)
Och att det alltid skall krävas en flytt för att ta tag i rensningen.
Svar: Det var fredagen jag snarkade i soffan! 😅
Mellon i lördags såg jag själklart! 🖒
Kram

Ama de casa sa...

Det är vådan med att ha för stora förvaringsutrymmen. I Sollentuna hade vi inte alls så många eller stora såna så det skulle gå fort och lätt att utrymma huset. Jo pyttsan... Det är ALLTID mer än man tror :-)

Biggeros.blogg.se sa...

Ibland är det farligt att ha för mycket förråd och vind/ garage förvar. Man samlar på sig på tok för mycket och tillslut glöms det bort. Du har verkligen rensat ut och det är alltid bra att ha en hjälpreda tillhands.

Geddfish ♥ sa...

Jag gjorde en go rensning när jag flyttade från vår trea till min tvåa. Och ändå har jag varit med om att flytta från villor.
Men det är så lätt att köpa på sig igen, bromsa bromsa!

Jag har idag bloggat om min TVlink. En superbra grej. Bättre ljud än bara hörapparater.

Trevlig onsdag och kram 💚

Ami sa...

Ja, det är ju inte klokt så mycket man samlar på sig! Men skönt när man fått ut allt :)
Kram

znogge sa...

Man samlar på sig på tok för mycket saker som man inte nänns göra sig av med. Tror att de ska komma till användning igen men så blir det ganska så sällan. Men nu får ni rensat ut rejält och det är en fördel även om det är ett jättejobb nu.

Ha en bra dag!

Ditte sa...

Visst samlar man på sig och har man vind eller stora källarutrymmen eller både och så är det lättt hänt med hamstringen. Men nu har ni ju rensat rejält. Jag flyttade från en stor villla och tog inte med så mycket men sedan avled mina föräldrar och då blev det grejer....Och ändå rensades mycket bort men inte serviser av olka slag och mycket annat. Puh! Vi ska ta tag i dent nu i vår. Och alla mina jackor, skid och vinterkläder, skridskor. Blir trött av blotta tanken. Skickar många tankar och uppmuntran till dig. Bra jobbat!

Mias Mix sa...

Tänk så mycket man sparar på sig. Vi har hus på 100 kvadratmeter på varje våning + 100 kvadratmeter vind. Och där på vinden finns ALLT sparat, allt från mina gamla skolböcker, dagböcker, barnens leksaker, kläder, påsksaker, julsaker, köksprylar som inte längre används mm mm... Och vet du vad? Vi måste också röja nu. Har skrivit kontrakt på en bostadsrätt, visserligen är den inte byggd än men lika bra att börja röja så fort som möjligt.