torsdag 9 februari 2017

Avbrott i flyttkaoset

Det var en trött susjos som åkte till jobbet idag för att teamträna. Maken var ledig och fortsatte att sortera och hälsa på hos Sörab.  Maja har hittat lådor att sova på, hon undrar nog vad vi håller på med.

Första semlan för i år smakade bra ikväll. Nu stundar en helg på jobbet, men måste upp i morgon bitti, för förhoppningsvis kommer någon och hämtar köksbordet och stolarna!

6 kommentarer:

BP sa...

Det är ia en som tar det med ro - flytten alltså. Å det är Maja. För även om hon undrar vad ni håller på med så slocknar hon ju... någonstans;-)

Skrattade gott åt bilden med semlan. Ungefär som här: ingen av oss har någonsin klarat av att äta en hel semla. Undantag minisemlorna hos Gateau;-)

Aningen stressigt och trött för dig och din man just nu. Vilket kort varsel med flytt till er nya lägenhet. Men allt ordnar sig ju som jag brukar säga. Å det komma att funka hos er med!!! Å det är ju bara att synka era semestrar - låta någon flytta möblerna med mera åsså ta en avkopplade semester efter flytten. Ungefär som ni (vi) kör på redan nu.

Stor KRAM!!

Ditte sa...

Skönt att vara Maja. Hon räknar med att dte ordnar sig och att hon ska flytta med. Ingen anledning till oro.
Flytten närmar sig med stormsteg men snart så kan ni pusta ut och då skulle en ni behöva en rejäl semester.
Men kanske blir dte semester i sig när ni väl är på plats i nya lägenheten.
Många tankar, men det hjälper ju inte er i flytten.
kram!

znogge sa...

Just nu är det nog en lugnare tillvaro att vara katt ;-) Samtidigt så är det väldigt skönt att rensa ut som ni gör för flytta med sig allt är sju resor värre.

Vissa av Lotta-böckerna betingar ett pris på 1000 kronor men det beror på vilka av böckerna. Övriga får man bara en hundralapp för.

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Mäh! Vad slö hon är Maja - hon borde väl hjälpa till hon med? ;-)

Hmm... Ni glömmer väl inte bort att ni måste ha lite möbler med till lägenheten också? Ni verkar verkligen ha fått upp ångan när det gäller att bli av med alla grejer... :-D

Geddfish ♥ sa...

Det är nyttigt att flytta. Du ser vad som åker iväg från ert hem! Ibland blir det nästan lite panik, jag vet. Jag har flyttat, nu räknar jag, elva gånger, blev det! Och jag har bott i både lägenheter och villor.
Men, det kommer att bli SÅ bra!
Fredagskram 💚

Geddfish ♥ sa...

PS. jag svarade dig om TVlinken i mitt inlägg där du ställde frågan. Om du inte sett svaret, så säger bara så här, vårt landsting här ger alla hjälpmedel på gratis lån, även audionomens hembesök var kostnadsfritt. Otroligt. Och jag är SÅ nöjd 💚