lördag 16 februari 2019

Deltävling 3 i Leksand

Nånting såhär vill jag att det slutar ikväll, gillar Lina Hedlunds härliga discoschlager supermycket! Å så går Jon-Henrik med sin ren vidare. Gillar också Stenmarck och nykomlingarna från P4 .


...men tippar troligen nånting så här, för tyvärr gillar svenska folket    barnen Dolly style (hua!), likaså Omar Rydberg, båda har jag skickat till andra chansen, men risken finns att Dolly style kniper en finalplats ikväll. Men jag vill innerligt att Lina tar en av finalplatserna!!!
Jobbar gör jag i natt också, så nu ska jag strax åka in till jobbet lite tidigare för att se bidragen innan jobbet kallar!

4 kommentarer:

Znogge sa...

Det är ju mestadels barn och ungdomar som röstar numera så ja, allt kan hända!

Kram

BP sa...

Då hoppas jag att dina önskningar slår in. Kände i alla fall igen ett namn - Stenmarck;-)
Önskar dig en lugn och fin natt.

Annette sa...

Så svårt att tippa rätt tycker jag! Jag hade bara ett rätt i går :)) Att Jon skulle gå vidare direkt till final var jag ganska säker på, men jag trodde att Lina skulle gå till andra chansen eftersom låten känns som klassisk discoschlager, och det trodde jag inte att de som röstar skulle gilla. Men nu har de ju tydligen ändrat reglerna för röstningen, så att barnens röster inte får övervikt. Ha en fin söndag!

Ama de casa sa...

Jag gissade rätt på tre av fyra, bytte bara ut Stenmarck mot Dolly Style för jag trodde att det skulle röstas så.
Lina var bäst, men dom andra var jag inte särskilt impad av.

Hoppas natten var lugn och att du sover sött nu :-)