fredag 8 februari 2019

Ledig fredag

Orolig sömn i natt gjorde att jag vaknade klockan 11.30! Men tog ändå itu med dagen. Hade lovat syster i Vällingby att ta med "klippmaskinen" idag och frisera henne lite i håret, att gå till frissan för henne kostar alldeles för mycket pengar. Har ju en liten klippmaskin kvar från när jag hjälpte pappa att klippa håret när han levde. Sagt och gjort, mot Vällingby och systeryster. Efter att håret var klippt gjorde vi en tur till vårdcentralen för att hämta hennes mediciner inför helgen,  sen vidare till ett ny-öppnat fik i Vällingby : Kaanans kulturcafé, där vi fikade innan det var dags för mej att ta tunnelbanan och bussen vidare hemåt. Så småningom kom jag hem med dyblöta fötter, för idag var det blött i stan!

6 kommentarer:

BP sa...

Det caféet såg ut att vara helt i min smak! Läckert!
Tycker det är så fint att du tar hand om din syster och förgyller hennes vardag med bland annat klippning av håret och att du bjuder henne på fika och mat. Du är en otroligt fin person Susjos!

Var som tur är inte i stan, men tog bilen till ett a våra favo fik cirka en kilometer bort. Om du tänker dig potthål fast gjorda av is med brunt vatten i hålen så förstår du kanske hur snöröjningen har funkat/funkar i Täby Kommun...

Ama de casa sa...

Håller med BP där - du är en fantastiskt fin person! Speciellt gentemot din syster.

Ikväll smäller omgång nummer två - ska bli spännande! Fast ännu vet jag inte ens vilka som är med ikväll... :-)

Ami sa...

Jag håller med de andra om vilken fin person du är som tar hand om din syster ❤
Kram

Znogge sa...

Du är verkligen en omtänksam syster <3

Kram

Ditte sa...

En fredag som försvann i rask takt med lite av varje. Så fint att du kan hjälpa din syster. Kul med ett besök på detta nyöppnade café och mackan ser riktigt god ut. Ska ha caféet i åtanke om jag kommer till Vällingby.
Kram och trevlig lördag.

Guldkryckan sa...

Familjen är ju viktigast...bra jobbat där...!!

Såg gott ut det där...mums :)