torsdag 7 februari 2019

Surprise på skåpdörr

Denna A4:a stora bild satt uppe på skåpdörren i köket på jobbet i natt, jag tittade förstrött på det ,men fick kolla igen lite tydligare...är det inte jag som står där i mitten? Såg sen texten högst upp och inser att det är jag på bilden ,tillsammans med en uska och en bm.student för två år sen! Fantastiskt att familjer skickar tackkort så långt efteråt, och bilden...med kvinnan kvar i gynläge?! Jätteroligt att få uppskattning. Familjen kommer jag dock tyvärr inte alls ihåg!

I natt kämpade vi med en förstföderska hela natten, hon hann dock inte få sitt barn innan vi gick hem. Nu stundar lite välbehövlig ledighet!

7 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Läste ditt fina inlägg. Tänkte på att människor tror att man känner igen dem, när man själv har ett officiellt jobb. SÅ roligt med uppskattning ändå!
Nattakram. Imorgon åker jag Kinnekulletåget en bra bit, ända till Laxå!

BP sa...

Snacka om att "ett minne för livet" får en helt ny innebörd här. Tycker det är så otroligt trevligt och fint av familjen att skicka det här bildbeviset till dig och dina kollegor. De kommer ihåg dig och tjejerna, även om du inte minns dom.
Har många gånger tänkt på just det - hur kommer du/ni ihåg födslar? Vad jag menar är att jag har ett otroligt minne för ansikten, inte för namn. Så om jag ser ett ansikte så kommer jag i 90 procent av fallen ihåg det även många år senare.

Men jag kan tänka mig att du som barnmorska inte kollar föräldrarnas ansikten utan bebisarnas. Å de ser ju likadana ut allihopa, ja nästan alltså.

Men det skulle vara kul att läsa ett inlägg hos dig om födslar du faktiskt minns och varför. Å då menar jag inte kungliga födslar;-)

Njut av din kommande ledighet nu. Den är du sååååå värd!

Znooge sa...

En härlig uppskattning att få och ni gjorde ett gott jobb som de fortfarande är så nöjda med! Men jag kan förstå om du inte minns dem... Det är lite som i mitt jobb för otaliga elever och föräldrar har passerat i revy och hur gärna jag än vill så minns jag långtifrån alla. Ibland när någon obekant hejar på mig så hejar jag tillbaka och misstänker att det är en gammal förälder.

God morgon och ha en bra fredag!

Ama de casa sa...

Vad roligt att få så fin uppskattning efter såpass lång tid!

Hoppas det gick bra för förstföderskan.

Ledig helg och Schlager - kan det BLI bättre`:-D

Ami sa...

Vilken trevlig uppskattning :) Så kul att de tänkte på er så långt efteråt!
Kram och trevlig helg!

Susanne sa...

Vilken härlig uppskattning.

Ditte sa...

Vad roligt att se denna uppskattning uppsatt på skåpdörren. Och ni gör ju ett fantastiskt jobb för så många. Ett utsatt läge är det helt klart när en ny bebis ska komma till världen. Att komma ihåg alla familjer låter sig nog inte göras.
Önskar dig en fin och välbehövlig ledighet.
kram!