tisdag 26 februari 2019

Lunch IW

Idag var det dags att dra mitt strå till stacken vad gäller konditionskampanjen som pågår på F&S, ett extra insatt IW soft pass, redan klockan 11.30! Bilden är dock tagen på kvällstid förra veckan.

Här är bilden tagen i realtid vid 11-tiden idag. Mindre ont i halsen, så jag valde att köra passet idag. Det var inte många motionärer på plats, men vi körde på ändå! Resten av dagen har jag vilat i soffan, druckit te och vårdat min hals!

5 kommentarer:

Znogge sa...

Skönt att halsen inte kändes värre men försök ändå att ta det hyfsat lugnt. Med andra ord så lät soffan som ett bra alternativ :D

Kram och god natt för i dag!

BP sa...

Affischen är ju så inbjudande och entusiastisk! Finns det nån tjej som är mera fotogenisk än du? Skulle inte tro det.

Å du Susjos, festar man till långt in på morgontimmarna så är det helt naturligt att man får "biverkningar". Ja, logiskt är det också;-)
Men himla kul att höra att du kunde köra passet och att du verkar må bättre:-)

PS. På mitt gym där jag gör rehab för mitt ryggelände var det folktomt idag. Sportlov verkar gälla alla, även äldre och inte minst instruktörerna. DS.

Ama de casa sa...

Vad skönt att du kände dig såpass bra så att inte du också behövde skolka från ditt pass :-)
Superfina bilder på dig! Som vanligt, alltså :-)

Ami sa...

Skönt att halsen känns bättre, men ta det lugnt i alla fall!
Kram

Mias Mix sa...

Här händer det mycket när man inte har varit inne på ett tag. Mello, statist, Södertuna. Tur att jag följer dig på instagram :) Tror ni hade fått både senare frukost och fått checka ut senare på Södertuna om ni hade frågat i förväg. De är otroligt vänliga och service-minded. Hoppas ni trivdes bra annars. Eftersom jag började jobba där ganska direkt efter att det öppnade som konferensslott och sen blev kvar i 14 år har det en speciellt plats i mitt hjärta. Och du såg kanske våra hus när ni åkte hem?
Kul med mello för dig som är ett stort fan :) Jag ser knappt ens på TV. Kanske kollar finalen sen.
I måndags var min dotter praktikant på ditt jobb. Hon fick vara med om en förlossning och tyckte det var väldigt häftigt och stort. Hon är ju sjukgymnast och hon håller på att specialisera sig på förlossningsskador. Hennes bästa vän Linda jobbar ju på ditt jobb så hon var med henne där.
Krya på dig nu och ha det så bra! Kram