torsdag 14 februari 2019

Södertuna slott

 Lite kul kan man ju hitta på när vi båda är lediga! Varför inte en natt på Södertuna slott i Sörmland, med en 4rätters middag och vinpaket? Middagen var utsökt, främst den försiktigt rökta fjällrödingen och ostarna där på slutet, mums!! Sen ville jag inte missa relaxavdelningen, fast min man är inte mycket för bad och bastu, så det fick jag roa mej med själv. Medans jag badade och bastade så övade han sej på biljard. Sen blev det match! Tja, vad ska man säga, har nog aldrig spelat biljard ... men fick i det sista svarta bollen, och då vann jag visst?

8 kommentarer:

BP sa...

Underbart att se hur du och din man njuter av livet!!! Är jag avundsjuk? Jo, till viss del är jag det faktiskt, för ni är så aktiva och alltid gör nåt roligt och njutbart. Det gör vi iofs också, fast vi är inte lika aktiva om man säger så. För dagens lunch på den lokala greken och fikat på det lokala caféet kan ju knappast räknas in i kategorin "äventyr". Men ändå;-) Fortsätt och njut!!!

Ama de casa sa...

Vilket härligt sätt att fira Alla hjärtans dag! Och vilken underbar stil du har när du spelar biljard :-D

Ha en toppenfredag nu!

Ami sa...

Verkligen njutbart! Och självklart ska man njuta så mycket man bara kan :)
Kram

Guldkryckan sa...

Herrejösses va gott det såg ut...grattis till vinsten ;)

Ha det bäst.

Steve sa...

En slottsvistelse på Alla hjärtans dag, så rätt det kan bli.
Du ser ut att ha en framtid i biljardvärlden.

Paula sa...

Vård behövs inte bara på sjukhus utan också i relationer. Det gjorde ni bra som åkte iväg och bara njöt av varandra och miljön och allt gott ni fick i er. Jag tycker nog det är skandal att man ska lämna så tidigt, knappt frukosten hinner sjunka undan...Klockan ett borde räcka mer än väl, Hoppas det är lugnt på jobbet, men det är väl att begära för mycket. Förstår att ni trivs i er ljusa fina lägenhet!

FREEDOMtravel sa...

Åh vad mysigt! Och vilken god mat :)

Annette sa...

Så härligt! Tidigare åkte vi ganska ofta på hotellweekends, det var innan barnen, och hittade erbjudanden om bra priser på Countryside hotels med trerättersmiddag och frukost. Så mysigt! På semestrar unnar vi oss det numera, men aldrig annars. Det borde vi göra, nu blev jag sugen på det när jag såg dina bilder. Snygg teknik där vid biljardbordet :)) Och vilken god mat!