måndag 11 februari 2019

Måndagfeeling

I morse när jag vaknade hade det kommit ett sms från jobbet, som går ut till alla barnmorskor, det behövdes personal till natten. Hm, tänkte jag, kanske kan jag jobba i natt om jag slipper en torsdag längre fram- då vi ju på fredagen ska åka till Lidköping på mello, och hinner inte sova så länge innan tåget går! Sagt och gjort, ringde och frågade om det var möjligt med detta byte, och här löser man problem dag för dag...så visst fick jag byta, och jobbar alltså i natt, och får min lediga torsdag inför mellohelgen. Nu har jag varit till tandläkaren ,som blev ett dyrt besök, och ett nytt dyrt besök är inplanerat. Helt slut är jag nu, och måste nog vila om jag ska orka med natten!
Bilden har inget med texten att göra, det är bara tårtan som blivit bortglömd efter festen för två veckor sedan, den har nu varit både fryst och tinad, så den borde slängas nu, haha!!

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Jag som tyckte tårtan såg sååå god ut! Men jag tror jag avstår ändå... ;-)

Tycker synd om dig med tandläkarbesöken, men det blir säkert bra i slutänden.

Bra att kunna byta till dig en lugnare Schlagerstart :-D

znogge sa...

Det var i alla fall en smidig lösning men tandläkaren vill jag inte tänka på...

Hoppas att det blir en dräglig natt nu.

Kram

BP sa...

Perfekt ju att du fick byta dag eller rättare sagt natt. För en extranatt i samband med mellon lär du nog behöva.
Mindre roligt med tandläkarräkningen, men kommer du över 3 000 kronor - tror jag beloppet var - blir det billigare. Men även för 3 000 kronor kan man ju ha roligare för, mycket roligare. Tycker att du i framtiden låter dig kallas en gång per år, då blir det färre dåliga och dyra överraskningar.
Sedan lärde jag mig att man uppenbarligen kan frysa tårtor. Det visste jag inte.
Önskar dig en lugn natt nu!

Ditte sa...

Så bra att det fungerade med att byta jobbnatt. Och extra roligt att du då kan ha mer energi inför Lidköpingsmellon.
Tandis är dyrt men såg att BP tänkt i liknande banor som jag gjorde...
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Susanne sa...

Jag trodde att det var dags för årets första utefika ;)

Annette sa...

Tråkigt med tandläkarbesök där det inte bara handlar om vanlig kontroll. Jag var till tandhygienisten nyligen och betalade också en hel del. Hon avrådde mig å det bestämdaste att dricka citronvatten som jag brukar göra varje morgon eftersom det är så gott, och eftersom det blir basiskt i magen, vilket ju skall vara bra. Men för emaljen var det tydligen inte bra i längden.

Roligt att se mello live! Vi skall se helgens deltävling med våra mellointresserade vänner, men inte live utan hemma hos dem, och sedan finalen hos oss. Vi brukar dessutom alltid se den stora Eurovisionschlagerfinalen tillsammans.

Steve sa...

Så bra att du får bättre möjligheter att ladda inför Mellon. Har du börjat ta efter BP att bilden inte har nåt med texten att göra. Tårtan ser i alla fall välmående ut efter att ha varit bortglömd.