söndag 24 februari 2019

Melodifestivalhelgen i Lidköping och skyltsöndag

Lidköpingsborna gick man ur huse denna lördag när det var aktiviteter på torget! Tyvärr missade jag att träffa bloggaren Gerd som ju bor i Lidköping.

Det var pyntat med glitter och glamour denna mellohelg i Lidköping. Skyltsöndag är det också idag som BP förvaltar, så lite skyltar kommer med i dagens skörd av mellohelgen,

Delicato kan det där med skyltar och reklam.Efter att ha promenerat runt i denna fina lilla stad så var det dags att fixa till sig inför kvällen.

Rådhuset måste med på bild.

Liksom mello-loggan.

Förväntansfull Susjos

Det blev indisk mat innan mello.

Sen ut på arenan och direktsändningen av deltävling 4 med de duktiga programledarna, här syns Eric Saade och Sarah.

Här är Marika.

Vi träffade på schlagerkompisar, dessa två killar åker runt och ser alla deltävlingar, även andra chansen ska de se på plats i Nyköping nästa vecka.

Flera schlagermöten!

...och visst var det två värdiga vinnare!

Senare på kvällen smög vi upp på artisternas efterfest som också var på Stadt, vi vanliga dödliga fick festa på bottenvåningen, men sen tog vi trapporna upp till artisterna, ingen vakt i sikte,så vi gick bara in! Här syns programledarna igen, Eric och Marika, och två schlagerfantaster!

Bästa John Lundvik ville gärna vara med på bild, och minsann har han ett av de bästa bidragen i år tycker jag.

Laila Bagge har ju "upptäckt" den andra av kvällens vinnare, unga pojken Bishara.

Söta Anton Hagman ...

Lisa Ajax dansade..

Sist kom ju den här hårdrockstjejen, men hon var glad i alla fall!

Arvingarna ställde också snällt upp på bild, gillade deras låt, och kul att de kom med till andra chansen!
Vilken kväll det blev, släckte lampan på hotellrummet i morse klockan halv fem, så det blev inte många timmars sömn innan det var dags för frukost och sen tåget hem mot Stockholm. Är helt lyrisk efter denna helg, tänk att vi hamnade på artisternas efterfest?!!! Det har bara hänt en gång förut,och det var i Växjö när Loreen vann sin deltävling. Fick höra av kompisar att vi hade synts i TV också, så nu måste jag ju kolla på svtplay!

8 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Klart det händer i Lischöping! Kanoners!
Och nu har ni vandrat över "älva". Jag som fick förklaringen igår av arkeologen. Det är ju en å, men på norska heter det älv. Och det har en gammal historia, detta.
Jag gick runt där på torget 10.50 så det var snuddas nära att vi möttes. Den indiska restaurangen har väldigt god mat.
Grattis, succétjejer!
Kram

BP sa...

Alltså tjejen - ni två är helt makalösa! Hur f*n lyckas ni med att nästan alltid träffa åtminstone en av deltagarna. Å i år blev det ju en total succé med att ni smög in på efterfesten. Det gäller ha tur. Eller nej, det är nog ingen tur, det är skicklighet från er sida. Å ni är såååååå värda det!

Nu glömde jag ju nästan bort skyltningen. Nu skyltar du ju från efterfesten också i och för sig, men Delicatos skyltning var klockren, fyndig och såååå himla bra.

Glömde ju en sak till - du skyltar även med nya boor som är i min absoluta favo färg. Lila är såååå mycket snyggare än rosa;-)

Tusen tack för att du tänkte på Skyltsöndagen igår, att du la upp världens bidrag till den och at du länkar. Du är bara bäst:-)

PS. Kommenterade hos Gerd varför ni inte stötte på varandra. Å jag hade rätt. Efter många år som följare av din roliga blogg, vet jag precis vad du gör när ni två tittar på mellon;-) DS.

BP sa...

Me again: Glömde ju säga att Laila Bagge liknar Malin Baryard, ryttaren alltså. Å John Lundvik är ju världens snyggaste kille. Förstår att ni strålar av glädje:-)

Znogge sa...

Vilken härlig schlagerhelg du har haft! Fina bilder från den dessutom. Lundviks låt var bäst så jag hoppas han tar hem rubbet!

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

WOW!!! HUUUR coolt som helst att lyckas komma med på artisternas efterfest! Förstår att du är lyrisk fortfarande :-D

Du får lägga ut var ni syns i play, jag orkar nog inte se hela spektaklet igen, men jag vill gärna se er så jag missade er i lördags. Hade väl fullt upp med mina anteckningar :-)

Hur roliga och läckra bilder som helst!

Ami sa...

Haha, så härligt :)
Kram

Steve sa...

Festligt så det förslår!

Paula sa...

WOW jag blir lite starstruck här! Trots att jag inte sett en enda deltävling så har jag ju inte undvikit att se alla referat och artiklar i tidningarna. så nog känner jag igen de flesta. Finalen ska jag också se, det räcker för mig. Men vilken fantastiskt positiv och vackert leende linslus du är! Och så roligt att ni kom med på efterfesten, det är du värd så mycket som ni sponsrar evenemanget med er entusiasm och närvaro. Skyltarna? Vem bryr sig om Delicato när man ser så många delikata pojkar?